Til je leiderschapskwaliteiten naar het hoogste niveau

Til je leiderschapskwaliteiten naar het hoogste niveau

Meesterschap in Leiderschap

Over Meesterschap in Leiderschap

Je hebt het leidinggeven volledig in de vingers en je kunt nog vele jaren mee als (senior) manager. Toch borrelt er iets. Je hebt behoefte aan een sprong in je ontwikkeling. Je ziet in dat jouw leiderschap staat of valt bij mensen die jou willen volgen. Niet omdat het moet maar omdat je hen inspireert en zij in hetzelfde geloven als jij. Het klinkt eenvoudig maar dat is het beslist niet. Wil je in deze bijzondere, complexe tijden iemand zijn die écht het verschil maakt, dan vraagt dat om een enorme persoonlijke drive, veel zelfkennis en een voortdurende drang om jezelf verder te ontwikkelen. Tijdens de leergang Meesterschap in Leiderschap verdiep je op metaniveau niet alleen in de complexiteit van leiderschap, de paradoxen en de morele dilemma’s hiervan, maar krijg je ook alle kans om uit te groeien tot de leider die je wilt zijn. Zo kan je vanuit authentiek leiderschap echt het verschil maken en bijna als vanzelf anderen inspireren en motiveren.

 • Intensieve leergang die de reguliere managementvaardigheden overstijgt.
 • Vertaalt jouw waarden en overtuigingen naar een hernieuwde visie op leiderschap.
 • Uitstekend vervolg op onze KIM-trainingen (voor zowel leidinggevenden als niet leidinggevenden)
 • Kleine groep met ervaren leidinggevenden/professionals als jouw gedreven medeavonturiers.
 • Twee inspirerende en speciaal opgeleide trainers.

Meesterschap in leiderschap in een notendop

Deze leergang is een ontdekkingsreis van een jaar waarin je de stap zet naar meesterschap in leiderschap. Vertrekpunt van de reis zijn belangrijke (levens)vragen. Wat drijft jou als mens en leider? Wat wil je bijdragen aan de wereld? Welke maatschappelijke ontwikkelingen wil je versterken met je organisatie? Door deze zoektocht naar je onderliggende drijfveren, overtuigingen en waarden krijg je steeds meer inzicht in jouw doel. Naast het binnenstebuiten keren van jezelf, kijk je ook naar de wereld om je heen. Welke ontwikkelingen zijn er? Welke effecten hebben die op je organisatie? En om wat voor leiderschap vraagt dat? Zo ontwikkel je een compleet beeld van jouw visie op leiderschap en kun je bijna als vanzelf anderen inspireren en motiveren.

Jouw resultaten

 • Je hebt je authentieke leiderschap duurzaam ontwikkeld en werkt richting jouw stip aan de horizon.
 • Je hebt een hernieuwde visie op leiderschap in het algemeen en specifiek voor jezelf en jouw organisatie.
 • Je hebt helder wie je bent en waar je voor staat.
 • Je weet door je overtuigende visie je medewerkers te motiveren en inspireren.
 • Je hebt het lef om kritisch te zijn, ook naar de lagen boven je.
 • Je focust je op de grote lijnen in plaats van op de waan van de dag.
 • Medewerkers volgen je niet omdat het moet, maar omdat ze door jou geïnspireerd zijn.

Jouw inzet

Als leidinggevende of professional heb je in behoorlijke mate blijk gegeven van professional excellence. Aan je capaciteiten en kwaliteiten twijfelt niemand en je hoeft je voor anderen niet (meer) te bewijzen. Daarom komt de motivatie om Meesterschap in leiderschap te volgen vanuit jezelf. Jij wilt een stap verder omdat je écht het verschil wilt maken. Op de weg hiernaartoe heb je het lef om diepgaand te reflecteren op je innerlijke overtuigingen en denkbeelden, kun je scherpe feedback geven en incasseren en ben je bereid om je mededeelnemers te ondersteunen in hun ontwikkeling als persoon en leider.

Deelnemers vertellen

Het moet anders: je wilt een stap vooruit maken. Maar, hoe pak je dat aan? Veel mensen kunnen op die vraag geen goed antwoord geven. Onze oud-deelnemers hebben inmiddels het antwoord gevonden en die met ons gedeeld. Bekijk de portretvideo van Renske Satijn.

STAP-budget

Je kunt voor deze opleiding een vergoeding aanvragen van maximaal € 1.000 per jaar. Deze vergoeding van de overheid heet het STAP-budget. Met het STAP-budget kun je een opleiding, training of cursus volgen om zo jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Vraag de subsidie op tijd aan, minimaal 4 weken voor de start van de opleiding. Lees hier meer over het STAP-budget en hoe je deze vergoeding moet aanvragen.

Meer weten of aanmelden?

Til je leiderschapskwaliteiten naar het hoogste niveau

Lees onze brochure

Lees over de ervaringen, inhoud van het programma, de trainers en krijg een totaalbeeld van deze traning.

Download brochure

Meld je direct aan

Kies de training die het beste bij je past
en start de ontwikkeling van jezelf als professional en als mens.

Direct aanmelden

of neem een optie

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Ook interessant voor jou

KIM voor leidinggevenden

Leidinggeven is niet altijd rozengeur en maneschijn, het is een vak apart. Een vak dat je kunt leren. Een vak waar je je hele leven voordeel van hebt, elke dag. Een vak met impact. Kies ervoor om jezelf te ontwikkelen tot een leider, met de training KIM.

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Peter Driessen helpt je graag persoonlijk bij je keuze.

Bel mij terug