Vergroot jouw invloed en leiderschap en leer in je eigen tempo

Vergroot jouw invloed en leiderschap en leer in je eigen tempo

Sturen zonder strepen

Sturen zonder strepen

Ben jij een ambitieuze professional met een overvolle agenda? Altijd rennen, vliegen en weer doorgaan? Heb je of neem je weinig tijd om echt aandacht te besteden aan jezelf? Weet je niet hoe  je in je drukke leven een sprong vooruit kunt maken in (persoonlijk) leiderschap? Kies voor de blended* training Sturen zonder strepen, on- en offline! een flexibele leiderschapstraining waarin jij zelf het leertempo bepaalt.

In deze training Sturen zonder strepen, on- en offline! wissel je het online leren af met klassikaal leren. Je maakt individuele opdrachten op de momenten dat het jou uitkomt. Je neemt vanuit huis, samen met medecursisten deel aan de ‘virtual classrooms’. Tijdens de klassikale trainingsdagen werk en leer je live met jouw groepsgenoten. Zo verdiep je je kennis over communicatie, interactie en leiderschap in zowel online als live bijeenkomsten én ben je de regisseur van je eigen leerproces. Het resultaat is een echte lifechanger: je wordt effectiever en gelukkiger in je werk.

 • Afwisseling van online en klassikaal leren (blended).
 • Leren in je eigen tempo en grip hebben op planning en (reis)tijd.
 • Online én klassikaal leren op een interactieve manier; leren van groepsgenoten en de trainer in diverse settings.
 • Je invloed en leiderschap vergroten, zowel on- als offline kun je het geleerde toepassen.

Wil je meer weten of direct inschrijven?

Sturen zonder strepen, on- en offline! in een notendop

Het werk dat je doet vind je leuk en uitdagend. Als professional werk je hard om inhoudelijk goed werk af te leveren. Samen met collega’s zorg je dat projecten succesvol worden volbracht en ondersteun je elkaar als team. Dat doe je zowel vanuit huis, online en over afstand, als op de werkvloer. Manieren en tijden van werken zijn voor jou flexibel, want naast je werk maak je ook tijd voor sporten, een vriendengroep of samenzijn met familie.

Op veel vlakken houd je ballen in de lucht. Je verlangt ernaar om meer voor elkaar te krijgen in je werk en leven. Deze training Sturen zonder strepen, on- en offline! gaat je helpen om weer grip te krijgen op jouw manier van werken. Je leert jezelf beter kennen doordat je actief oefent met leerdoelen, met groepsgenoten en in de praktijk. Je leert bijvoorbeeld hoe je feedback kan geven op zo’n manier dat het bij de ander begrip in plaats van verdediging oproept.  In groepsopdrachten word jij bewust van hoe je je gedraagt en communiceert, zodat je ook straks het maximale uit elke situatie kunt halen.

Je vergroot je invloed en leiderschap naar collega’s, daarmee maak je meer impact. Zowel offline, op kantoor of in je privé omgeving, als online.

Deze training noemen oud-deelnemers ook wel levensveranderend. De unieke combinatie van blended leren, een afwisseling tussen individueel op eigen tempo en met de groep en persoonsgericht (gericht op jouw persoonlijke leerdoelen) maakt het uniek.

Jouw resultaten

 • Je hebt weer grip op je werk en word daarmee effectiever, o.a. in samenwerken.
 • Je ervaart meer rust en overzicht, dat helpt als je op zoveel terreinen actief bent.
 • Je bent benaderbaar als (informele) leider, én weet wanneer je van je af mag bijten.
 • Je hebt inzicht in jouw unieke kwaliteiten, maar ook grip op valkuilen en patronen.
 • Je kan sturen op resultaten die je met jouw team wil bereiken en weet hoe je dat op een prettige manier met elkaar voor elkaar krijgt.
 • Je weet aan welke touwtjes je moet trekken om je collega’s in beweging te krijgen.
 • Je ervaart meer energie en minder stress.

Voor wie is Sturen zonder strepen, on- en offline!?

Sturen zonder strepen, on- en offline! is speciaal ontwikkeld voor professionals op hbo- of wo-niveau met 1 – 10 jaar werkervaring. Je bent bijvoorbeeld coördinator of (intern) adviseur, je werkt projectmatig of hebt een rol teamleider. Vanuit deze rol heb je invloed en verantwoordelijkheid over het werk van collega’s maar je bent niet (hiërarchisch) verantwoordelijk voor de ontwikkeling van medewerkers.

Je doel is om te groeien in je persoonlijk leiderschap. Je wilt verantwoordelijkheid nemen over je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je staat ervoor open om jezelf binnenstebuiten te (laten) keren. Om bij die stip aan de horizon te komen wil je je met hart en ziel inzetten en ook zelf tijd investeren. Je ziet de voordelen van interactie met mede deelnemers, maar waardeert ook het zelfstandig (online) leren. Je kop boven het maaiveld uitsteken betaalt zich echter dubbel en dwars terug: je versterkt je eigen leiderschap en gaat effectiever functioneren. En dat is niet alleen waardevolle opbrengst voor jou, maar ook voor je collega’s en organisatie.

Meer weten of aanmelden?

Vergroot jouw invloed en leiderschap en leer in je eigen tempo.

Lees onze brochure

Lees over de ervaringen, inhoud van het programma, de trainers en krijg een totaalbeeld van deze traning.

Brochure downloaden

Meld je direct aan

Kies de training die het beste bij je past
en start de ontwikkeling van jezelf als professional en als mens.

Direct aanmelden

of neem een optie

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Ook interessant voor jou

Mindfulness @ work

Bewust stilstaan bij wat echt belangrijk is op je werk, blijkt in de dagelijkse hectiek vaak een utopie. Kies daarom voor Mindfulness @ Work en ontdek hoe jij meer in het hier en nu kunt werken én leven.

KIG, communicatie, interactie en gesprekstechnieken

Kun je geen ‘nee’ zeggen? Flap je er alles maar uit? Effectief communiceren is bepaald geen abc’tje; het is een kunst. Een kunst die je dankzij KIG in de vingers kunt krijgen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Onze collega's van het Projectbureau staan voor je klaar!

Bel mij terug