Krijg antwoord op wat deze tijd van jou als leider vraagt

Krijg antwoord op wat deze tijd van jou als leider vraagt

Leiderschap in complexe tijden (blended)

Leiderschap in complexe tijden (blended)

En toen werden we wakker in een vreemde wereld. Wat gebeurt hier allemaal? Jaren geleden schreef De Dijk hier een nummer over. De werkelijkheid van nu zou je wellicht zo kunnen omschrijven. Een zogenaamde VUCA-wereld, waarin de dingen vluchtig, uitermate onzeker, complex en ambigue zijn. De uitbraak van het Corona-virus heeft dit proces en ons gevoel daarover alleen maar meer versterkt. Hoe houd jij koers? Wat is hierin het ‘nieuwe normaal’? En hoe normaal is dat eigenlijk?

Het hebben van een stevig ankerpunt én een helder kompas is daarbij essentieel. Wil je weten hoe je vanuit jouw purpose koers kunt houden in de huidige wereld? Wil je meer inzicht ontwikkelen in wat die wereld eigenlijk voor jou betekent? En wil je daarbij een handvat krijgen om jouw (persoonlijk) leiderschap verder te ontwikkelen? Dan is deze tweedaagse training iets voor jou.

De training ‘Leiderschap in complexe tijden’ wordt aangeboden in een blended opzet. Ter voorbereiding op de eerste online sessie inventariseer jij voor jezelf welke leiderschapsthema’s jij zou willen onderzoeken in deze training.

  • Introductie in de VUCA-wereld (volatile, uncertain, complex en ambigue)
  • Introductie in purpose gedreven leiderschap en de cyclus van de Reis van de held
  • Concrete handvatten om met bovenstaand zelf aan de slag te gaan
  • Persoonlijk ervaren van én werken met leiderschapsparadoxen

Leiderschap in complexe tijden in een notendop

In de training ‘Leiderschap in complexe tijden’ raken we de thema’s van de leergang ‘Meesterschap in Leiderschap’ aan. Wellicht ben je geïnteresseerd in deze leergang, maar is dit qua investering momenteel een te grote stap. Wil je graag een eerste ervaring opdoen? In deze training krijg je een helder beeld van hóe je meesterschap in leiderschap kunt ontwikkelen en geven we je bruikbare kaders en handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt.

Jouw resultaten

  • Je hebt zicht op de dynamiek van een aantal krachtenvelden waar je jezelf als leider in hebt te leiden en weet deze met een zekere relativering en lichtheid tegemoet te treden.
  •  Je weet wat je te doen staat om jouw purpose te ontwikkelen tot persoonlijk kompas.
  • Je hebt ervaren hoe je leiderschapsparadoxen kunt verzoenen.
  • Je hebt kunnen proeven aan wat de volledige leergang ‘Meesterschap in Leiderschap’ jou te bieden heeft.

Jouw inzet

Je hebt bij Van Harte & Lingsma de KIM(NL) of PPL gedaan, of een soortgelijke opleiding bij een ander instituut. Op het gebied van (leidinggevende) vaardigheden heb je niet direct issues meer. Je voelt de behoefte om het inzicht in jezelf en jouw (persoonlijk) leiderschap verder te verdiepen en ontwikkelen. Je staat open voor nieuwe denkbeelden en wilt die van jezelf graag delen met je mede-deelnemers. Zelfonderzoek en zelfstudie rondom de twee dagen zijn voor jou vanzelfsprekend.

Trainer Henk van de Steege over Leiderschap in complexe tijden:

Incompany

De training ‘Leiderschap in complexe tijden’ wordt alleen aangeboden binnen een incompany programma. Lees hier meer over het incompany programma.

Meer weten of aanmelden?

Krijg antwoord op wat deze tijd van jou als leider vraagt

Lees onze brochure

Lees over de ervaringen, inhoud van het programma, de trainers en krijg een totaalbeeld van deze traning.

Brochure downloaden

Meld je direct aan

Kies de training die het beste bij je past
en start de ontwikkeling van jezelf als professional en als mens.

Direct aanmelden

of neem een optie

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Ook interessant voor jou

Meesterschap in Leiderschap

Tijdens de leergang Meesterschap in Leiderschap verdiep je op metaniveau niet alleen in de complexiteit van leiderschap, de paradoxen en de morele dilemma’s hiervan, maar krijg je ook alle kans om uit te groeien tot de leider die je wilt zijn.

Leidinggeven aan verandering

In deze praktijkgerichte training leer je daarom bruggen te bouwen, tegenwind te overwinnen en een verandertraject met lef en liefde aan te pakken.

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Onze collega's van het Projectbureau staan voor je klaar!

Bel mij terug