Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

De stap: sta stil bij jouw leiderschap

De stap: sta stil bij jouw leiderschap

‘Volg geen pad. Volg je eigen voetstappen. Je pad ontstaat vanzelf!’

Over ‘De stap: sta stil bij jouw leiderschap’

Ben je eraan toe om een stap te maken in jouw persoonlijk leiderschap? Welke vragen heb je in jouw groei of ontwikkeling? Wat staat je in de weg? Wat wil je niet aanraken? Wat heb je wel onder ogen te zien? Wil jij naar binnen kijken om met hernieuwde vrijheid naar buiten te treden?

Deze training biedt ruimte om jouw persoonlijk ontwikkelvraag uit te diepen. Klopt het pad dat je bewandelt nog? Jij gaat onderzoeken wat je met je meeneemt, op welk fundament jouw leiderschap gestoeld is en welke ballast je achter je kunt laten. Met als vertrekpunt jouw persoonlijke proces. Je krijgt inzicht in wat jou op dit moment te doen staat en wat je te laten hebt om te groeien. Door reflectiewandelingen, gespreksvormen en waardevolle interactie ga je de diepte in. Met een persoonlijke uitdaging voor jou, in het moment vormgegeven door de trainer, krijgt jouw vraag de nodige aandacht.

Door je fundamenten te onderzoeken herijk jij jouw leiderschap. Daardoor  ontstaat vaak hernieuwde bezieling en een heldere koers. Kies jij ervoor om impact te maken die je aan het hart gaat? Schrijf je dan in voor ‘De stap: sta stil bij jouw leiderschap’.

  • Een helpende setting om een verdiepinslag te maken in jouw leiderschap
  • Begeleiding door twee zeer ervaren trainers
  • Ruimte voor vertragen, reflectie en een concrete vervolgstap op jouw pad
  • Op een goed bereikbare en prettige locatie

Wil je meer weten of direct inschrijven?

De stap: sta stil bij jouw leiderschap

Jouw resultaten

  • Herijking van jouw persoonlijke leiderschapskoers
  • Inzicht in de kracht en werking van jouw schaduwkanten
  • Zicht op hoe je met jouw leiderschap je omgeving dient

Jouw inzet
Deze training vraagt de bereidheid om jouw ongemak te verduren en het verder te willen onderzoeken. Waarom komt dat naar boven en wat probeert het je te leren? Het gaat over jezelf zien voor wie je bent en de moed om je schaduwkanten in het licht te zetten. Een heldere vraag helpt je om resultaat te boeken en groeimogelijkheden te ontdekken. Aan de hand van een voorbereidingsopdracht kun je met focus de training in stappen.

Doelgroep
Deze training is geschikt voor professionals die ervaring hebben met persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, bijvoorbeeld door het volgen van een van onze leiderschapstrainingen. Je bent bereid om je leiderschap verder te onderzoeken en ontzenuwen.

Trainingsopzet
Deze dag staat in het teken van jouw persoonlijk leiderschap. In de ochtend is er de ruimte om te onderzoeken waar je op dit moment staat in je ontwikkeling. Welke vragen houden je bezig en waarin wil jij groeien? Met reflectievormen en gespreksvoering krijg je verdieping in jouw persoonlijke vraagstukken. In de middag ga je aan de slag met jouw uitdaging. Onder begeleiding van ervaren trainers krijg je een uitdaging voor jou op maat. Aan het eind van de dag krijg je de ruimte voor afronding en integratie voor in de dagelijkse praktijk.

Bel mij terug