Doe je wat je wilt, wil je wat je doet?

Doe je wat je wilt, wil je wat je doet?

De Kern

Over De Kern

Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? Dat is de essentiële vraag waar je tijdens deze training in alle rust het antwoord op gaat vinden. Vind ik mijn werk wel leuk? Waar ben ik goed in? En waarin niet? Waarom rol ik van het een in het ander in plaats van ergens bewust voor te kiezen? Wat past bij me? Waar hecht ik nou echt waarde aan? In de dagelijkse hectiek neem of heb je simpelweg de tijd niet om na te denken over dit soort levensbepalende vragen. Toch voel je dat je iets anders wilt. Meer kunt. Beter ook. Alleen: wat is dat? Tijdens De Kern stap je uit de waan van de dag en ontleed je jezelf laag voor laag. Eenmaal doorgedrongen tot je kern weet je wat je echt belangrijk vindt en waar je voor wilt gaan.

 • Impactvolle training met twee trainers en veel persoonlijke aandacht.
 • Intensieve snelkookpan met levensveranderende resultaten binnen een week.
 • Veel ruimte voor individuele reflectie en groepsgesprekken.
 • Geschikt voor iedereen die bewust keuzes wil maken.
 • Weinig theorie, veel ervaring.

De Kern in een notendop

Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? Dat is de essentiële vraag waar je tijdens deze training in alle rust het antwoord op gaat vinden. Uiteraard laten we je dat niet in je uppie uitzoeken, maar kom je met hulp van de trainers en mededeelnemers samen tot de kern. In een week die voorbij vliegt voer je diepgaande gesprekken over je gedrag en gevoelswaarden en word je een spiegel voorgehouden. Dit zorgt niet alleen voor een hoop aha-erlebnissen en eyeopeners, maar ook voor confronterende conclusies. En dat is goed nieuws voor jou, want dankzij de verworven zelfinzichten weet je wat voor jou écht belangrijk is in je werk en leven. Oftewel: De Kern is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Jouw resultaten

 • Je maakt keuzes waar je met hart en ziel achterstaat.
 • Je weet waar je energie van krijgt en maakt daardoor bewuster keuzes.
 • Je weet wat je echt belangrijk vindt.
 • Je weet wat jou drijft, zowel privé als zakelijk.
 • Je kunt je angsten ombuigen naar positieve gedachten.
 • Je voelt je sterker en energieker en ervaart meer rust en plezier in je werk en privé.
 • Je hebt duidelijke antwoorden op belangrijke levensvragen.
 • Je kunt beter met veranderingen omgaan, zoals bij een reorganisatie.
 • Je persoonlijk leiderschap is vergroot.
 • Je maakt effectiever gebruik van je tijd en kwaliteiten.

Jouw inzet

Je wilt je talenten optimaal benutten en voortaan bewust keuzes maken die er zowel zakelijk als privé echt toe doen. Om het maximale uit de training te halen, ga je op zelfonderzoek uit en spaar je jezelf niet. Je bent na een prikkelende vraag niet op je teentjes getrapt en je omarmt opbouwende kritiek. Sterker: je durft je ziel bloot te leggen tijdens deze diepgaande en confronterende gesprekken. Je komt dan ook niet om wat trucjes te leren, maar om levensveranderende zelfinzichten op te doen.

Deelnemers vertellen

Het moet anders: je wilt een stap vooruit maken. Maar, hoe pak je dat aan? Veel mensen kunnen op die vraag geen goed antwoord geven. Onze oud-deelnemers hebben inmiddels het antwoord gevonden en die met ons gedeeld. Bekijk de portretvideo van Paul Sas.

STAP-budget

Je kunt voor deze opleiding een vergoeding aanvragen van maximaal € 1.000 per jaar. Deze vergoeding van de overheid heet het STAP-budget. Met het STAP-budget kun je een opleiding, training of cursus volgen om zo jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Vraag de subsidie op tijd aan, minimaal 4 weken voor de start van de opleiding. Lees hier meer over het STAP-budget en hoe je deze vergoeding moet aanvragen.

Meer weten of aanmelden?

Start met je persoonlijke ontwikkeling

Lees onze brochure

Lees over de ervaringen, inhoud van het programma, de trainers en krijg een totaalbeeld van deze traning.

Brochure downloaden

Meld je direct aan

Kies de training die het beste bij je past
en start de ontwikkeling van jezelf als professional en als mens.

Direct aanmelden

of neem een optie

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Ook interessant voor jou

KIG, communicatie, interactie & gespreksvaardigheden

Kun je geen ‘nee’ zeggen? Flap je er alles maar uit? Druk je altijd je eigen wil door? Effectief communiceren is bepaald geen abc’tje; het is een kunst. Een kunst die je dankzij KIG in de vingers kunt krijgen.

Energiek leven, Effectief werken

Onzekerheden, veranderingen, werkdruk en complexiteit horen bij jouw werk. Je merkt dat werk en privé daardoor soms lastig te combineren zijn. In je hoofd gaat het continue door, zowel thuis als op het werk. Je lijf staat meer aan dan uit. Wil je grip krijgen op gedachten en gevoelens die jou belemmeren?  Wil je met minder stress en meer energie naar je werk? In deze diepgaande training gaan we aan de slag met je hoofd, hart en lijf: een persoonsgericht totaalprogramma.

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Peter Driessen helpt je graag persoonlijk bij je keuze.

Bel mij terug