Met minder stress en meer energie naar je werk

Met minder stress en meer energie naar je werk

Energiek leven, Effectief werken

Energiek leven, Effectief werken

Onzekerheden, veranderingen, werkdruk en complexiteit horen bij jouw werk. Je merkt dat werk en privé daardoor soms lastig te combineren zijn. In je hoofd gaat het continue door, zowel thuis als op het werk. Je lijf staat meer aan dan uit. Wil je grip krijgen op gedachten en gevoelens die jou belemmeren?  Wil je met minder stress en meer energie naar je werk? In deze diepgaande training gaan we aan de slag met je hoofd, hart en lijf: een persoonsgericht totaalprogramma.

Tijdens de training leer je meer en meer op je intuïtie te vertrouwen. Je leert goed te luisteren naar jouw lichamelijke en emotionele signalen, je leert helder denken. Daarmee leren we dátgene te doen en laten wat goed is voor onszelf en de ander. Aandacht voor al deze pijlers, is de sleutel naar een energiek leven.  Kortom: je krijgt weer energie en grip op jezelf. Je leert focus te houden en aan te voelen wat het moment van je vraagt.

 • Startpunt voor een veerkrachtig (werk)leven
 • De 4 pijlers van energiek en effectief leven en werken: het Energiekompas
 • Aandacht voor hoofd, hart en lijf
 • Diepgaande training met persoonsgerichte aanpak
 • Een gevarieerd programma met technieken die direct toepasbaar zijn

Wil je meer weten of direct aanmelden?

Energiek leven, Effectief werken in een notendop

Je hebt een boeiende functie en voelt de verantwoordelijkheid die dit van je vraagt. Of je nu professional bent of leidinggevende, je wilt effectief, maar ook gezond en met energie blijven werken.

Je hebt momenteel echter vaker het gevoel dat je geleefd wordt. Je ervaart een hoge (werk)druk of laat je te veel leiden door de onzekerheden die verandering met zich mee kan brengen. Negatieve gedachten en gevoelens die je niet altijd in de hand hebt, ontnemen je soms jouw werkplezier. Je begrijpt dat wanneer je met rust en focus vanuit hoofd, hart en lijf aan de slag gaat, dit een positief effect heeft. En dat dit doorwerkt op de mensen om je heen, in contact en samenwerking.

Advies op maat

Wil je een persoonlijk adviesgesprek? Plan dan een 1 op 1 gesprek in met trainer Jop Haverkamp.

Jouw resultaten

 • Werken met plezier en energie. Je hebt helder voor ogen waardoor je energie verliest en hoe je het kan herwinnen.
 • Je hebt het inzicht dat (in)effectief gedrag voortkomt uit (in)effectieve gedachten. Dit inzicht geeft je meer invloed in voor jou lastige situaties.
 • Denken in mogelijkheden. Je weet wat jij kan doen en laten om effectief te werken.
 • Je kent de kracht van focus, concentratie en een heldere geest.
 • Bewust keuzes maken, je stelt makkelijk prioriteiten, weet wat echt belangrijk is en durft daarop te vertrouwen in het moment.
 • Je weet wat stress is, hoe het bij jou werkt en hoe je jouw werkdruk kan hanteren.
 • Duidelijk begrenzen, je bent assertiever en staat op een prettige, gelijkwaardige manier in contact met je collega’s.

Jouw inzet

Je bent gemotiveerd en gecommitteerd om te investeren in jouw persoonlijke groei en effectiviteit. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe kennis en technieken waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen. Je staat open voor feedback en voor je mededeelnemers met hun persoonlijke ervaringen. Je kan en wilt reflecteren op jouw eigen aandeel in effectief en niet effectief gedrag. Je ondersteunt je mededeelnemers tijdens de trainingsdagen en in de tijd tussen de dagen.

Naast de trainingsdagen ben je bereid om tijd in te ruimen voor het opdoen van behulpzame kennis, het doen van dagelijkse (aandachts)oefeningen, en pas je je inzichten toe in de praktijk.

Trainer Chantal Vrouwenvelder over Energiek leven Effectief Werken:

 

 

Meer weten of aanmelden?

Met minder stress en meer energie naar je werk

Lees onze brochure

Lees over de ervaringen, inhoud van het programma, de trainers en krijg een totaalbeeld van deze traning.

Brochure downloaden

Meld je direct aan

Kies de training die het beste bij je past
en start de ontwikkeling van jezelf als professional en als mens.

Direct aanmelden

of neem een optie

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Ook intreressant voor jou!

De Kern

Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? Dat is de essentiële vraag waar je tijdens deze training in alle rust het antwoord op gaat vinden. Om het maximale uit de training te halen, ga je op zelfonderzoek uit en spaar je jezelf niet.

KIM voor niet leidinggevenden

Kun je een tree klimmen op de carrièreladder, maar twijfel je of de stap richting management wel de juiste is? Voor een ervaren professional zonder beslissingsbevoegdheid is het opbouwen van gezag niet eenvoudig.

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Diane Eikelboom helpt je graag persoonlijk bij je keuze.

Bel mij terug