Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

De stap: zicht op jouw talent

De stap: zicht op jouw talent

Moed begint met onszelf te laten zien!

Over ‘De stap: zicht op jouw talent’

Wat zijn eigenlijk mijn kwaliteiten? Wat is mijn talent? Welke waarde voeg ik toe in een samenwerking? Wil jij werken vanuit jouw talent?

In deze training krijg je de ruimte om jouw talent beter te leren kennen en grip te krijgen op wat jou in de weg zit om te schitteren. Je gaat aan de slag met concrete oefeningen, feedback en zelfonderzoek. Hoe meer jij vanuit je talent werkt, hoe gemakkelijker het is om resultaat te boeken. Talent is een creatieve energie die ervoor zorgt dat je spontaner en besluitvaardiger bent en meer in het hier & nu kunt zijn. Tijdens deze dag leer jij jouw eigenheid te waarderen.

Deze training is een mooi fundament voor je volgende sollicitatie, de basis voor jouw nieuwe rol als zzp’er of helderheid over een volgende stap in je carrière. Ben jij eraan toe om jouw talent te ontdekken? Schrijf je nu in voor ‘De stap: zicht op jouw talent’!

  • Persoonlijke aandacht van een ervaren trainer
  • Een helpende setting om zicht te krijgen op jouw talent
  • Een persoonlijk coachgesprek na afloop van de training
  • Op een goed bereikbare en prettig locatie

Wil je meer weten of direct inschrijven?

De stap: zicht op jouw talent

Jouw resultaten

  • Een helder beeld van jouw kwaliteiten en talent
  • Versteviging van jouw zelfbeeld
  • Je talent inzetten voor een betere samenwerking
  • Zicht op wat jou belemmert

Jouw inzet
Deze training is ideaal als je in korte tijd een eerlijk beeld van jezelf en je talenten wilt krijgen. Een zoekende houding met nieuwsgierigheid en een open blik helpt je in deze training. Bereidheid om oude beelden van jezelf los te laten en je te laten verrassen. We vragen je voorbereidingsopdrachten te doen voorafgaand aan de bijeenkomst.

Doelgroep
Deze training is geschikt voor (young) professionals die een stap willen maken in hun persoonlijke ontwikkeling en die nieuwsgierig zijn naar zichzelf. Je bent bereid om je talent verder te ontdekken en benutten.

Trainingsopzet
Het programma staat in het teken van helder krijgen van jouw talent en kwaliteiten. In de ochtend ga je aan de slag met een eerste verkenning van jouw talent. Vervolgens ga je op zoek naar wat jou remt om je talent in te zetten: welke gedachten en patronen werken belemmerend voor jou? In de middag maak je een verdere uitwerking van jouw talent, ga je op ontdekking hoe deze meer ingezet kunnen worden en dienend kunnen zijn in een samenwerking of voor een organisatie. Je gaat naar huis met een helder beeld van jouw talent en een plan om dit meer in te zetten. Na de training wordt een persoonlijk gesprek met de trainer gepland ter afronding en verankering van wat je tijdens de trainingsdag hebt geleerd.

Bel mij terug