Gezond werken en zingeving

Onzekerheden, veranderingen, werkdruk en complexiteit horen bij jouw werk. Je merkt dat werk en privé daardoor soms lastig te combineren zijn. In je hoofd gaat het continue door, zowel thuis als op het werk. Je lijf staat meer aan dan uit. Wil je grip krijgen op gedachten en gevoelens die jou belemmeren?  Wil je met minder stress en meer energie naar je werk? In deze diepgaande training gaan we aan de slag met je hoofd, hart en lijf: een persoonsgericht totaalprogramma.

Tijdens de training leer je meer en meer op je intuitie te vertrouwen. Je leert goed te luisteren naar jouw lichamelijke en emotionele signalen, je leert helder denken. Daarmee leren we dátgene te doen en laten wat goed is voor onszelf en de ander. Aandacht voor al deze pijlers van ons menszijn en inzien hoe ze met elkaar samenhangen, is de sleutel naar een energiek leven. Je leert vanuit rust en helderheid keuzes maken die een positieve invloed hebben op jouw energie. Je weet de bron van jouw levenskracht goed te vinden en aan te spreken. Kortom: je krijgt weer energie en grip op jezelf. Je leert focus te houden en aan te voelen wat het moment van je vraagt.

  • Startpunt voor een veerkrachtig (werk)leven
  • De 4 pijlers van energiek en effectief leven en werken: het Energiekompas
  • Aandacht voor hoofd, hart en lijf
  • Diepgaande training met persoonsgerichte aanpak
  • Een gevarieerd programma met technieken die direct toepasbaar zijn

Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? Dat is de essentiële vraag waar je tijdens deze training in alle rust het antwoord op gaat vinden. Vind ik mijn werk wel leuk? Waar ben ik goed in? En waarin niet? Waarom rol ik van het een in het ander in plaats van ergens bewust voor te kiezen? Wat past bij me? Waar hecht ik nou echt waarde aan? In de dagelijkse hectiek neem of heb je simpelweg de tijd niet om na te denken over dit soort levensbepalende vragen. Toch voel je dat je iets anders wilt. Meer kunt. Beter ook. Alleen: wat is dat? Tijdens De Kern stap je uit de waan van de dag en ontleed je jezelf laag voor laag. Eenmaal doorgedrongen tot je kern weet je wat je echt belangrijk vindt en waar je voor wilt gaan.

  • Impactvolle training met twee trainers en veel persoonlijke aandacht.
  • Intensieve snelkookpan met levensveranderende resultaten binnen een week.
  • Veel ruimte voor individuele reflectie en groepsgesprekken.
  • Geschikt voor iedereen die bewust keuzes wil maken.
  • Weinig theorie, veel ervaring.

Bel mij terug