Leer jezelf kennen door de ogen van anderen

Leer jezelf kennen door de ogen van anderen

De Spiegel (voorheen Persoonlijke Profilering)

Over De Spiegel

Wil jij weten hoe je overkomt op anderen? Welke reacties je oproept met je gedrag? Wat anderen echt van je vinden, staat niet op hun voorhoofd geschreven. Jammer, want zo weet je niet of jouw zelfbeeld strookt met de werkelijkheid. En dat terwijl je maar al te graag meer inzicht in jezelf wilt hebben: om betere keuzes te maken, je kwaliteiten effectiever in te zetten en zelfbewuster op te treden. Kijk met een frisse blik naar jezelf en krijg zicht op jouw profilering.

 • Ideale setting om jouw zelfbeeld te checken.
 • Grondige persoonlijkheidstest vóór de training.
 • Een confronterende reality check
 • Persoonlijk adviesgesprek met de trainer.
 • Sinds 1993 de beste training om een heldere spiegel te krijgen ten aanzien van jouw profilering

De Spiegel in een notendop

Durf jij het aan om echt naar jezelf en anderen te kijken? De Spiegel is een confronterende reality check die helemaal gaat over jou en hoe jij overkomt op anderen. In korte tijd verzamel je veel feedback over jezelf, die je vergelijkt met jouw zelfbeeld. Dankzij deze vaak verrassende inzichten kom je erachter dat je vastgeroeste denkbeelden hebt en leer je zien hoe jij je impact kunt vergroten. In het programma wisselen groepsinteractie, individuele reflectie en ervaringsoefeningen elkaar af en sta je tijdelijk in de schijnwerpers. Hoewel het niet het doel is van de training, leiden de gegroeide zelfinzichten in de praktijk vaak vanzelf tot gedragsverandering.

Jouw resultaten

 • Je bent ervan bewust hoe je overkomt op anderen.
 • Je hebt je vastgeroeste zelfbeeld ingeruild voor een frisse blik.
 • Je kent je persoonlijke overtuigingen die maken hoe je je gedraagt.
 • Je maakt bewustere keuzes en weet hoe jij je impact kunt vergroten.
 • Je kunt gericht werken aan je profilering dankzij je gegroeide zelfkennis.
 • Je treedt je gesprekspartners voortaan zelfbewust tegemoet.

Jouw inzet

Deze training is ideaal als je behoefte hebt aan een frisse blik op jezelf en je manier van reageren en communiceren. Je stelt je daarom open en nieuwsgierig op, neemt deel aan de groepsinteractie en bent bereid om feedback op te halen in jouw omgeving. Daarbij heb je het lef om te doen zoals je bent en ben je bereid om met en van elkaar te leren.

STAP-budget

Je kunt voor deze opleiding een vergoeding aanvragen van maximaal € 1.000 per jaar. Deze vergoeding van de overheid heet het STAP-budget. Met het STAP-budget kun je een opleiding, training of cursus volgen om zo jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Vraag de subsidie op tijd aan, minimaal 4 weken voor de start van de opleiding. Lees hier meer over het STAP-budget en hoe je deze vergoeding moet aanvragen.

Meer weten of aanmelden?

Leer jezelf kennen door de ogen van anderen

Lees onze brochure

Lees over de ervaringen, inhoud van het programma, de trainers en krijg een totaalbeeld van deze traning.

Brochure downloaden

Meld je direct aan

Kies de training die het beste bij je past
en start de ontwikkeling van jezelf als professional en als mens.

Direct aanmelden

of neem een optie

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Ook interessant voor jou

De Kern

Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? Dat is de essentiële vraag waar je tijdens deze training in alle rust het antwoord op gaat vinden. Om het maximale uit de training te halen, ga je op zelfonderzoek uit en spaar je jezelf niet.

KIM voor niet leidinggevenden

Voor een ervaren professional zonder beslissingsbevoegdheid is het opbouwen van gezag niet eenvoudig.  Een training voor de professional die zelf flink aan de bak wil om zijn leiderschapskwaliteiten en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Peter Driessen helpt je graag persoonlijk bij je keuze.

Bel mij terug