Verbeter je communicatie en effectiviteit voor de rest van je leven

Verbeter je communicatie en effectiviteit voor de rest van je leven

KIG: diepgaande communicatietraining
Communicatie, interactie en gesprekstechnieken

KIG, communicatie, interactie en gesprekstechnieken

Kun je geen ‘nee’ zeggen? Val je gelijk met de deur in huis? Druk je altijd je eigen wil door? Of slik je juist je mening in? Overschreeuw je jezelf als je boodschap niet aankomt? Of draai je als volleerd conflictmijder liever om de hete brij heen? Effectief communiceren is bepaald geen abc’tje; het is een levenskunst. Een kunst die je dankzij KIG in de vingers kunt krijgen.

Maar deze diepgaande communicatietraining gaat verder dan dat. We leren je inzien waarom je doet zoals je doet en tonen je waar de schoen wringt. Daarnaast ga je praktisch aan de slag om je zelfvertrouwen en assertiviteit te vergroten. Zo verbeter je je persoonlijke effectiviteit waar je de rest van je (werkende) leven de vruchten van plukt.

  • De meest diepgaande communicatietraining van Nederland.
  • Sinds 1985 een beproefd succes.
  • Ideale training voor het vergroten van je communicatievaardigheden én persoonlijke effectiviteit.
  • Hoog gewaardeerd door deelnemers en opdrachtgevers.
  • Een lifechanger op zakelijk én persoonlijk vlak.

KIG, communicatie, interactie en gesprekstechnieken in een notendop

Praatjes vullen geen gaatjes. Daarom krijg je tijdens deze persoonsgerichte training een minimum aan droge stof en een maximum aan praktijkgerichte (communicatie)oefeningen: van groepsopdrachten tot een persoonlijkheidstest en van een communicatiegame met acteurs tot confronterende feedbacksessies. Onze betrokken trainers stemmen de oefeningen af op jouw behoeften en maken je daarbij bewust van je gedrag door prikkelende vragen te stellen, krachtig te interveniëren en je uit je comfortzone te halen. Zo vergroot je spelenderwijs je zelfinzicht, verbeter je je communicatieve vaardigheden en maak je je nieuw gedrag eigen. Oftewel: na de KIG stap je vol zelfvertrouwen de werkvloer op als je meest effectieve zelf.

Jouw resultaten

  • Je communicatie- en gespreksvaardigheden zijn fundamenteel en duurzaam verbeterd.
  • Je hebt meer zelfvertrouwen waardoor je makkelijker communiceert.
  • Je overtuigingskracht is gegroeid en je bereikt wat je wilt bereiken. Je weet hoe en wanneer je verschillende communicatiestijlen moet toepassen.
  • Je hebt meer begrip voor anderen en kunt daardoor beter samenwerken.
  • Je ervaart meer werkplezier en minder stress.

Jouw inzet
Of je nu in de techniek werkt of op kantoor, de KIG is geschikt voor iedereen die effectiever wil communiceren in werk en privé. Om je communicatieskills te vergroten en je persoonlijke effectiviteit te verbeteren, stel je je open op en kies je om in de confronterende spiegel te kijken. Je absorbeert opbouwende kritiek, doorbreekt ineffectieve patronen en experimenteert naar hartenlust met nieuw gedrag in de dagelijkse praktijk. Daarnaast zie je het voordeel van samenwerken en samen leren met verschillende type mensen

Deelnemers vertellen
Het moet anders: je wilt een stap vooruit maken. Maar, hoe pak je dat aan? Veel mensen kunnen op die vraag geen goed antwoord geven. Onze oud-deelnemers hebben inmiddels het antwoord gevonden en die met ons gedeeld. Bekijk de portretvideo van Karlijn Snel.

STAP-budget

Je kunt voor deze opleiding een vergoeding aanvragen van maximaal € 1.000 per jaar. Deze vergoeding van de overheid heet het STAP-budget. Met het STAP-budget kun je een opleiding, training of cursus volgen om zo jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Vraag de subsidie op tijd aan, minimaal 4 weken voor de start van de opleiding. Lees hier meer over het STAP-budget en hoe je deze vergoeding moet aanvragen.

Meer weten of aanmelden?

Verbeter je communicatie en effectiviteit voor de rest van je leven

Lees onze brochure

Lees over de ervaringen, inhoud van het programma, de trainers en krijg een totaalbeeld van deze traning.

Brochure downloaden

Meld je direct aan

Kies de training die het beste bij je past
en start de ontwikkeling van jezelf als professional en als mens.

Direct aanmelden

of neem een optie

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Ook interessant voor jou

De Kern

Waar hecht ik nou echt waarde aan? In de dagelijkse hectiek neem of heb je simpelweg de tijd niet om na te denken over dit soort levensbepalende vragen. Toch voel je dat je iets anders wilt.

Energiek leven Effectief werken

Onzekerheden, veranderingen, werkdruk en complexiteit horen bij jouw werk. Je merkt dat werk en privé daardoor soms lastig te combineren zijn. In je hoofd gaat het continue door, zowel thuis als op het werk. Je lijf staat meer aan dan uit. In deze diepgaande training gaan we aan de slag met je hoofd, hart en lijf: een persoonsgericht totaalprogramma.

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Peter Driessen helpt je graag persoonlijk bij je keuze.

Bel mij terug