Leid jezelf en krijg grip op jouw tijd

Leid jezelf en krijg grip op jouw tijd

Timemanagement, maar dan anders

Over Timemanagement, maar dan anders

Je wilt graag voorbereid je overleg in, maar je hebt toch geen tijd om je in te lezen in de stukken. Je hoort jezelf weer “ja” zeggen tegen het verzoek van een collega, terwijl het eigenlijk niet uitkomt. Of je werkt net gefocust aan een taak, maar je wordt steeds onderbroken door vragen van teamleden.

Je hebt al eens gelezen over timemanagement of er een cursus over gevolgd. Je weet eigenlijk al wat de tips en trucs er zijn om goed te plannen. Toch lukt het je niet om grip te krijgen op je tijd. Timemanagement gaat niet alleen over weten hoe je je werk goed plant. Het gaat er vooral om dat jij leert jezelf te leiden op de momenten dat iets je stoort of aandacht vraagt, zodat je daadwerkelijk kiest voor wat echt belangrijk is. Je leert tijd te zien als een kader waarbinnen jouw creativiteit en resultaatgerichtheid beide plek krijgen. Hierdoor ga je inzien dat jij de tijd hebt, in plaats van dat de tijd jou heeft.

  • Een timemanagement training die jouw diepere patronen aanpakt
  • Een persoonsgerichte aanpak met op maat gemaakte oefeningen
  • Je leert vanuit je eigen waarden keuzes te maken
  • Je vertaalt inzichten naar persoonlijke uitdagingen, zowel privé als zakelijk
  • De beste investering om tijd en energie te besparen

‘Timemanagement, maar dan anders’ in een notendop

In deze persoonsgerichte training gaan we verder dan de tips en trucs die je kent over timemanagement. Je gaat op zoek naar jouw patronen en belemmeringen en ontdekt de kracht van ritme en het maken van heldere keuzes. Je krijgt een vernieuwd inzicht in je eigen houding en gedrag en vindt jouw persoonlijke do’s en dont’s als het gaat om timemanagement. Je leert effectief werken op en met de tijd.

Jouw resultaten

  • Inzicht in persoonlijke patronen als het gaat om (verlies van) grip op tijd
  • Kennis van interne en externe factoren die je verleiden, afleiden of storen
  • Een nieuwe manier van werken met tijd, die specifiek bij jou past
  • Inzicht in jouw waarden van waaruit jij keuzes maakt

Jouw inzet

Welke baan je ook hebt of hoe je privésituatie er ook uitziet, je weet dat iedereen te maken heeft met taken die op tijd gedaan moeten worden. Maar het moet in de toekomst anders. Beter. Daarom wil je in deze training jouw vaardigheden vergroten. Je kan en wilt reflecteren op jouw eigen aandeel in hoe jij omgaat met jouw tijd.  Tijdens de bijeenkomsten (online en klassikaal) heb je het lef om in de spiegel te kijken en durf je te experimenteren met nieuwe manieren van zelforganisatie. De kennis en ervaring die je hierbij opdoet is direct toepasbaar in je werk- en/of privésituatie.

STAP-budget

Je kunt voor deze opleiding een vergoeding aanvragen van maximaal € 1.000 per jaar. Deze vergoeding van de overheid heet het STAP-budget. Met het STAP-budget kun je een opleiding, training of cursus volgen om zo jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Vraag de subsidie op tijd aan, minimaal 4 weken voor de start van de opleiding. Lees hier meer over het STAP-budget en hoe je deze vergoeding moet aanvragen.

Meer weten of aanmelden?

Leer invloed uitoefenen door kritische feedback én waardering

Lees onze brochure

Lees over de ervaringen, inhoud van het programma, de trainers en krijg een totaalbeeld van deze traning.

Brochure downloaden

Meld je direct aan

Kies de training die het beste bij je past
en start de ontwikkeling van jezelf als professional en als mens.

Direct aanmelden

of neem een optie

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Ook interessant voor jou

De Spiegel

Inzicht in jezelf, om betere keuzes te maken, je kwaliteiten effectiever in te zetten en zelfbewuster op te treden. Kijk met een frisse blik naar jezelf en krijg zicht op jouw profilering.

KIG, communicatie, interactie en gesprekstechnieken

Kun je geen ‘nee’ zeggen? Flap je er alles maar uit? Effectief communiceren is bepaald geen abc’tje; het is een kunst. Een kunst die je dankzij KIG in de vingers kunt krijgen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Onze collega's van het Projectbureau staan voor je klaar!

Bel mij terug