Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

De stap: verdiep jouw communicatie

De stap: verdiep jouw communicatie

De kracht van begrijpen en begrepen worden

Over ‘De stap: verdiep jouw communicatie’

Loop je vast in dat ene gesprek met die collega? Ken je jezelf al behoorlijk goed, maar kom je in sommige situaties toch in de knoop? Heb jij behoefte om jouw communicatie te verdiepen?

Deze training geeft jou de ruimte om jouw persoonlijke vraag op het gebied van communicatie te onderzoeken. Misschien heb je de behoefte om steviger in (conflict)gesprekken te staan, wil je gemakkelijker feedback geven of sturen op je eigen grenzen. Omdat je jouw eigen persoonlijke casus oefent met een acteur, krijg je direct feedback op hoe jij communiceert en het effect daarvan in het moment.

Gedurende de dag krijg je inzicht in je werkelijke behoefte en wat je nodig hebt om jouw communicatie te verhelderen. Op basis van de theorie van transactionele analyse krijg je meer inzicht in jouw gedrag op het gebied van communicatie. In korte tijd ga je de diepte in om zo zowel het contact met jezelf als de ander een stap verder te brengen. Kies jij ervoor om jouw fundament in communicatie te verstevigen? Schrijf je dan in voor ‘De stap: verdiep jouw communicatie leiderschap’.

  • Een persoonlijke ervaring met een trainingsacteur
  • Waardevolle inzichten voor zowel zakelijke als persoonlijke gesprekken.
  • Een helpende setting om een verdiepinslag te maken in jouw communicatie
  • Op een goed bereikbare en prettige locatie

Wil je meer weten of direct inschrijven?

De stap: verdiep jouw communicatie

Jouw resultaten

  • Verdiepende inzichten in jouw persoonlijke thema’s
  • Verrijkende ervaring direct toepasbaar in jouw eigen praktijk
  • Verstevigd fundament voor jouw interacties

Jouw inzet
Deze training is ideaal als je in korte tijd een eerlijk beeld van jezelf en je communicatievaardigheden wilt krijgen. We vragen je voorbereidingsopdrachten te doen om de fysieke bijeenkomst stevig te kunnen beginnen. Een nieuwsgierige blik helpt je om resultaten te boeken.

Doelgroep
Deze training is geschikt voor professionals die ervaring hebben met persoonlijke ontwikkeling en communicatie, bijvoorbeeld door het volgen van een van onze trainingen. Je bent bereid om je communicatie verder te onderzoeken en te versterken.

Trainingsopzet
Deze dag staat in het teken van jouw communicatie. In kleine groepjes krijg je de ruimte om jouw thema, casus of leervraag in te brengen. Doordat je van trainingsacteurs en andere deelnemers direct feedback krijgt van jouw gedrag krijg je de mogelijkheid verschillende stijlen te verkennen en je meer eigen te maken. In de middag is er ruimte om te reflecteren op jouw casus en wat je gezien hebt bij anderen. Vervolgens krijg je helpende theorie over communicatie die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven en maak je een plan van aanpak om het geleerde in de praktijk te brengen.

Bel mij terug