Een verdieping op jouw persoonlijke communicatie

Een verdieping op jouw persoonlijke communicatie

Communiceren in verbinding

Over Communiceren in verbinding

Je herkent het vast: ‘het ligt aan de communicatie!’ Deze conclusie wordt vaak en snel getrokken. Of je nu online of offline in een meeting of gesprek zit; effectief communiceren is een uitdaging. Je praat vaak langs elkaar heen, het is soms oppervlakkig en vooral gericht op de taak en op de inhoud. Wat meestal geen aandacht krijgt is de kwaliteit van verbinding in het gesprek, terwijl dat essentieel is.

De training ‘Communiceren in verbinding’ gaat over jou en hoe jij communiceert. We werken vanuit de pijlers contact, intentie en ruimte: Wat is er nodig om echt contact te maken? Hoe neem je op de juiste manier ruimte in? Hoe sluit je aan en stem je af op je gesprekspartner? Wat heb jij nodig om contact de moeite waard te laten zijn? Ben jij echt aanwezig in een gesprek? Durf jij de ander te raken en zelf geraakt te worden? Het vinden van jouw eigen antwoorden op deze vragen, helpt je om in verbinding te communiceren.

Misschien heb je al eerder een communicatietraining gevolgd. Dan is het nu tijd voor een volgende stap om je communicatie naar een hoger niveau te brengen. In deze training ga je oefenen, ontvang je persoonlijke feedback en krijg je concrete handvatten om in je eigen praktijk te gebruiken.

  • Een verdiepende communicatietraining die verder gaat dan gesprekstechnieken
  • Persoonsgericht en ruimte voor jouw eigen casuïstiek
  • Ideale training voor het vergroten van je communicatievaardigheden én persoonlijke effectiviteit.
  • Je leert een keukentafelsfeer te creëren in een zakelijke context

Communiceren in verbinding in een notendop

Jouw resultaten

  • Je kunt vanuit echt contact een waardevol gesprek voeren
  • Je leert je intenties helder te krijgen, waardoor je gesprekken effectiever worden
  • Je weet op gepaste wijze ruimte te nemen en weet hoe en wanneer je ruimte kunt geven
  • Je hebt zicht op jouw sterke punten en ontwikkelmogelijkheden op het gebied van communicatie
  • Je bent (opnieuw) bekend met de belangrijkste theorieën over communicatie

Jouw inzet

Je bent adviseur, leidinggevende, projectleider of specialist en je wilt je communicatie naar een hoger plan tillen. Je hebt je eerder verdiept in communicatie en bent bekend met verschillende gesprekstechnieken. Tijdens deze training sta je open om de verbinding aan te gaan, met jezelf en de ander. Je staat open voor feedback en bent ook bereid feedback te geven aan de andere deelnemers. Je durft je kwetsbaarheden ruimte te geven en je communicatie eerlijk te bekijken.

STAP-budget

Je kunt voor deze opleiding een vergoeding aanvragen van maximaal € 1.000 per jaar. Deze vergoeding van de overheid heet het STAP-budget. Met het STAP-budget kun je een opleiding, training of cursus volgen om zo jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Vraag de subsidie op tijd aan, minimaal 4 weken voor de start van de opleiding. Lees hier meer over het STAP-budget en hoe je deze vergoeding moet aanvragen.

Meer weten of aanmelden?

Verbeter je communicatie en effectiviteit voor de rest van je leven

Lees onze brochure

Lees over de ervaringen, inhoud van het programma, de trainers en krijg een totaalbeeld van deze traning.

Brochure downloaden

Meld je direct aan

Kies de training die het beste bij je past
en start de ontwikkeling van jezelf als professional en als mens.

Direct aanmelden

of neem een optie

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Ook interessant voor jou

De Kern

Waar hecht ik nou echt waarde aan? In de dagelijkse hectiek neem of heb je simpelweg de tijd niet om na te denken over dit soort levensbepalende vragen. Toch voel je dat je iets anders wilt.

Energiek leven Effectief werken

Onzekerheden, veranderingen, werkdruk en complexiteit horen bij jouw werk. Je merkt dat werk en privé daardoor soms lastig te combineren zijn. In je hoofd gaat het continue door, zowel thuis als op het werk. Je lijf staat meer aan dan uit. In deze diepgaande training gaan we aan de slag met je hoofd, hart en lijf: een persoonsgericht totaalprogramma.

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Peter Driessen helpt je graag persoonlijk bij je keuze.

Bel mij terug