Mindfulness voor organisaties

Mindfulness voor organisaties

Mindfulnesstrainingen van Van Harte & Lingsma

Werken en leven met aandacht

Na wéér een dag vol stress plof je uitgeblust op de bank. De eindeloze stroom aan verzoeken zorgt voor kortsluiting in je hoofd. Door de groeiende stapel dossiers weet je niet waar te beginnen. Omdat het gigadruk is, doe je alles op de automatische piloot. Je staat continu onder spanning en lijkt nooit tijd te hebben voor belangrijke zaken. Herkenbaar? Gun jezelf dan een time-out.
In onze mindfulness-training leer je om stil te staan bij jezelf, in plaats van altijd maar door te rennen. Weg uit de hectische buitenwereld keer je de aandacht naar binnen en ontdek je hoe je bewuster kunt leven en werken. Zo kun je meer aandacht besteden aan wat jij echt belangrijk vindt en ervaar je meer innerlijke rust.

Is Mindfulness@work iets voor jou?

Ben jij vaker dan je lief is ‘druk, druk, druk’? Moet je regelmatig te veel doen in te weinig tijd? Springen jouw gedachten dan van hot naar her? Is je stresslevel hoger dan goed voor je is? Bewust stilstaan bij wat echt belangrijk is op je werk, blijkt in de dagelijkse hectiek vaak een utopie. En dat terwijl je veel effectiever bent als je je niet laat afleiden en focus houdt op wat jij gedaan wilt krijgen. Kies daarom voor Mindfulness @ Work en ontdek hoe jij meer in het hier en nu kunt werken én leven.

  • Sinds 2008 een succesvolle en geliefde training.
  • Startpunt voor een minder stressvol (werk)leven.
  • Klassieke 8-weekse mindfulnesstraining gekoppeld aan jouw werk. 
  • Persoonsgerichte trainers met oog en aandacht voor wat jij nodig hebt.
  • Gevarieerde en praktische toepasbare oefeningen.
  • Positieve effecten van mindfulness zijn wetenschappelijk bewezen.

Laat je inspireren

Onze trainers over Mindfulness

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Onze collega's van het Projectbureau staan voor je klaar!

Bel mij terug