Lekker werken

Lekker werken

Meer rust ervaren, meer jezelf zijn, weten wat je volgende stap is of je vak op eigen wijze uitoefenen. Het zijn sleutels om lekker te werken. De kern ervan ligt in autonomie en zelfvertrouwen, in welke situatie je ook zit. Deze trainingen zetten daar op in: je leert jezelf beter kennen zodat je weet hoe je je invloed op je werk kan vergroten.

Lekker werken als professional

 

Coaching in de Praktijk Onderhandelen
Een praktijkgerichte training om te leren hoe je collega’s, medewerkers of klanten kan begeleiden en coachen met als doel meer resultaat, betere relaties en plezieriger werk.
Centraal staan jouw gedrag en hoe je overkomt in een onderhandelingsproces. Leer onderhandelingsvaardigheden en omgaan met weerstand zodat je kan sturen op het gewenste resultaat.
“De meest intense training die ik heb gevolgd waarbij je veel leert over coaching(stechnieken) maar bovenal over jezelf!” “Het werken met een acteur en de boksworkshop hebben me op verschillende manieren laten zien wat ik te doen heb om beter voor de dag te komen!”
6 losse dagen 3 losse dagen
Lees hier meer over de training Coaching in de Praktijk. Hier vind je meer informatie over Onderhandelen.

 

Lekker werken met minder stress

 

Mindfulness@Work  Rationeel Emotieve Training
Je leert hoe je door middel van mindfulness-technieken je aandacht kan richten op wat er op dat moment in je werk belangrijk is. Je laat je niet afleiden en houdt focus, zodat je minder stress ervaart en meer resultaat boekt. Je krijgt inzicht in hoe je belemmerd kunt worden door je eigen gedachten. Je leert je persoonlijke effectiviteit te verhogen, beter om te gaan met lastige situaties en je emotie en ratio in balans te houden.
“Sinds de training neem ik mezelf wat serieuzer. Niet mijn reflexen, niet mijn beslommeringen, maar ikzelf bepaal waar ik ben met mijn gedachten.” “Alleen al het besef dat ik mijzelf in de weg zat, zorgt ervoor dat ik makkelijker met situaties omga. Er is echt iets veranderd.”
4 losse dagen 4 losse dagen
Meer informatie over Mindfulness @ Work lees je hier. Lees hier meer over de Rationeel Emotieve Training.

 

Lekker werken met meer richting

 

Empowerment De Kern Retraite Mindful Leiderschap Persoonlijke profilering
Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? In deze diepgaande vierdaagse training vind je antwoord op die vraag. Je krijgt houvast en energie om je koers in werk en leven te bepalen Neem tijd en ruimte om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is in werk. Werk met aandacht aan jouw visie op werken en leven. Met meer resultaat én plezier ga je weer aan de slag. Je wordt bewust van hoe je overkomt op anderen en krijgt meer zelfkennis. Aan het eind van de training heb je zicht op je verdere persoonlijke en professionele groei.
“Na het volgen van De Kern heb ik zowel professioneel als privé veel meer rust gevonden. Ik heb veel meer zicht gekregen in wat voor mij echt belangrijk is en wat ik er mee doe. Ook ben ik milder in mijn oordelen over anderen geworden.” “Vertragen, verstillen en ontmoeten. Niet wat we doen in onze dagelijkse praktijk. Wel wensen we het resultaat.  De retraite mindful leiderschap is het instrument om te verbinden met wat je echt wilt en er actie op te zetten.” “Ik heb steeds meer momenten waarin ik me realiseer wie ik ben, wat ik doe en hoe ik overkom. Dankzij de training Persoonlijke Profilering weet ik nu ook waarom ik op een bepaalde manier reageer.”
4 dagen (1 + 3) 4 aaneengesloten dagen 3 dagen (2 + 1)
Meer informatie over De Kern lees je hier. Lees hier meer over de Retraite Mindful Leiderschap. Meer over de training Persoonlijke Profilering.