Wie kiest voor een training van Van Harte & Lingsma, kiest voor impact.

Wie kiest voor een training van Van Harte & Lingsma, kiest voor impact.

Kies IMpact

Het moet anders: je wilt een stap vooruit maken. Maar, hoe pak je dat aan? Het begint met de beslissing dat je in jezelf wilt investeren. Om vervolgens op zoek te gaan naar een geschikte training. Een training die verder gaat dan het voorschotelen van wat theorieën en je uit je comfortzone haalt. Een training waarmee je vertrouwen krijgt in je eigen potentieel.

Een training die inzichten oplevert, die je elke dag in je leven kunt toepassen, zakelijk én privé. Wie kiest voor een KIM leiderschapstraining van Van Harte & Lingsma, kiest voor impact.

Daarvoor is lef nodig, maar ook vertrouwen in de trainers. Bij Van Harte & Lingsma ontwikkelen wij al 30 jaar leiderschapstrainingen waarmee wij jou leren om te groeien. Er zijn vier verschillende KIM trainingen, die specifiek zijn bedoeld voor leidinggevenden, voor niet-leidinggevenden, voor wie online getraind wil worden of voor wie werkt in een internationale omgeving. 

Vind de KIM die bij jou past

Now also available in English!

Werk je hard, maar heb je als leidinggevende niet de impact die je zou willen? Krijg je die lastige collega niet makkelijk mee? Voelt het functioneringsgesprek als een verplicht nummer? Leidinggeven is niet altijd rozengeur en maneschijn, het is een vak apart. Een vak dat je kunt leren. Een vak waar je je hele leven voordeel van hebt, elke dag. Een vak met impact. Kies ervoor om jezelf te ontwikkelen tot een leider, met de training KIM.

Zit je barstensvol goede ideeën, maar pikt binnen jouw organisatie niemand die op? Ben je weliswaar niet formeel de baas, maar wil je wel je collega’s op een natuurlijke wijze mee krijgen? Kun je een tree klimmen op de carrièreladder, maar twijfel je of de stap richting management wel de juiste is? Voor een ervaren professional zonder beslissingsbevoegdheid is het opbouwen van gezag niet eenvoudig. 

 

Ben jij een ambitieuze professional met een overvolle agenda, die altijd maar rent en vliegt en weer doorgaat? Heb je of neem je weinig tijd om echt aandacht te besteden aan jezelf? Weet je niet hoe  je in je drukke leven een sprong vooruit kunt maken in (persoonlijk) leiderschap? Kies voor KIM Compact & Blended, een flexibele leiderschapstraining waarin jij zelf het leertempo bepaalt.

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Diane Eikelboom helpt je graag persoonlijk bij je keuze.

Bel mij terug