Wie kiest voor een training van Van Harte & Lingsma, kiest voor impact.

Wie kiest voor een training van Van Harte & Lingsma, kiest voor impact.

Kies IMpact

Het moet anders: je wilt een stap vooruit maken. Maar, hoe pak je dat aan? Het begint met de beslissing dat je in jezelf wilt investeren. Om vervolgens op zoek te gaan naar een geschikte training. Een training die verder gaat dan het voorschotelen van wat theorieën en je uit je comfortzone haalt. Een training waarmee je vertrouwen krijgt in je eigen potentieel.

Een training die inzichten oplevert, die je elke dag in je leven kunt toepassen, zakelijk én privé. Wie kiest voor een training van Van Harte & Lingsma, kiest voor impact.

Daarvoor is lef nodig, maar ook vertrouwen in de trainers, die je liefdevol, eerlijk en intensief begeleidt. Vertrouwen in jezelf, in je eigen potentieel. Vertrouwen in het resultaat van de training: je ontwikkelt kwaliteiten, waarmee je alles uit het leven kunt halen, zowel werk als privé. 

Vind de training die bij jou past

Werk je hard, maar heb je als leidinggevende niet de impact die je zou willen? Krijg je die lastige collega niet makkelijk mee? Voelt het functioneringsgesprek als een verplicht nummer? Leidinggeven is niet altijd rozengeur en maneschijn, het is een vak apart. Een vak dat je kunt leren. Een vak waar je je hele leven voordeel van hebt, elke dag. Een vak met impact. Kies ervoor om jezelf te ontwikkelen tot een leider, met de training KIM.

Kun je geen ‘nee’ zeggen? Flap je er alles maar uit? Druk je altijd je eigen wil door? Of slik je juist je mening in? Overschreeuw je jezelf als je boodschap niet aankomt? Skip je de koetjes en kalfjes en val je gelijk met de deur in huis? Of draai je als volleerd conflictmijder liever om de hete brij heen? Effectief communiceren is bepaald geen abc’tje; het is een kunst. Een kunst die je dankzij KIG in de vingers kunt krijgen.

Maar deze diepgaande communicatietraining gaat verder dan dat. We leren je inzien waarom je doet zoals je doet en tonen je waar de schoen wringt. Daarnaast ga je praktisch aan de slag om je zelfvertrouwen en assertiviteit te vergroten. Zo verbeter je je persoonlijke effectiviteit, waar je de rest van je (werkende) leven de vruchten van plukt.

Vind ik mijn werk wel leuk? Waar ben ik goed in? En waarin niet? Waarom rol ik van het een in het ander, in plaats van ergens bewust voor te kiezen? Wat past bij me? Waar hecht ik nou echt waarde aan? In de dagelijkse hectiek neem of heb je simpelweg de tijd niet om na te denken over dit soort levensbepalende vragen. Toch voel je dat je iets anders wilt. Meer kunt. Beter ook. Alleen: wat is dat? Tijdens De Kern stap je uit de waan van de dag en ontleed je jezelf laag voor laag. Eenmaal doorgedrongen tot je kern weet je wat je echt belangrijk vindt en waar je voor wilt gaan.

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Diane Eikelboom helpt je graag persoonlijk bij je keuze.

Bel mij terug