Ontdek vrijblijvend de impact van onze trainingen!

Ontdek vrijblijvend de impact van onze trainingen!

Infosessie donderdag 19 maart van 16u tot 19u

Infosessie 19 maart | Maak kennis met onze trainingen!

Waar hecht je écht waarde aan als professional? En doe je eigenlijk wel wat je wil en wil je wat je doet? De trainingen van Van Harte & Lingsma helpen jouw verborgen potentieel te ontdekken. Welke stap(pen) jij hiervoor moet zetten ontdekken we graag samen met jou op onze Infosessie op 19 maart van 16 uur tot 19 uur op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Onze trainers laten je deze middag vrijblijvend kennismaken met onze unieke trainingen en onze manier van trainen. En we laten je niet met een lege maag naar huis gaan, voor een lichte maaltijd en een drankje wordt gezorgd!

Meld je direct aan

De infosessie vindt plaats op:

Datum:   19 maart 2020 
Tijd:         16.00 uur tot 19.00 uur (inclusief lichte maaltijd)
Locatie:   Amstelveen

Van Harte & Lingsma, Dorpstraat 75 in Amstelveen.
Deelname is gratis.

Programma Infosessie

Welk sessie(s) passen bij jouw persoonlijke en professionele groei? Het programma bestaat uit een drietal sessies. In deze bijeenkomsten maak je kennis met onze trainingen op het gebied van Leiderschap, Profilering en Gezond werken & zingeving.

WERKEN AAN ‘LEIDERSCHAP’
KIM, KIM voor niet-leidinggevenden, MIL

Krijg je die lastige collega niet makkelijk mee? Voelt het functioneringsgesprek als een verplicht nummer? Leidinggeven is niet altijd rozengeur en maneschijn, het is een vak apart. Een vak dat je kunt leren. Een vak waar je je hele leven voordeel van hebt, elke dag. Een vak met impact. Onze leiderschapstrainingen maken je krachtiger en zelfverzekerder. Onze trainers geven je tijdens de sessie inzicht in de leiderschapstrainingen KIM, KIM voor niet-leidinggevenden en Meesterschap in Leiderschap.

PROEVEN AAN ‘PROFILEREN’
KIG, Persoonlijke profilering

Of je nu in de techniek werkt, of een kantoortijger met twee linkerhanden bent: deze trainingen zijn geschikt voor iedereen die effectiever wil communiceren, in werk en privé. Ontdek samen met onze trainers de trainingen KIG (communicatie, interactie en gesprekstechnieken) en Persoonlijke Profilering. Beide trainingen geven je een frisse blik op jezelf en de manier waarop je reageert en communiceert met anderen.

VERDIEPEN IN ‘GEZOND WERKEN & ZINGEVING’
KERN, RET, Mindfulness

Van meer rust en ruimte vinden in de dagelijkse hectiek tot erachter komen wat je echt wilt in het leven. Waar je in het dagelijkse leven meestal je aandacht richt op de buitenwereld, richten deze trainingen je op jouw binnenwereld; jouw gedachten, jouw gevoelens en jouw lijf. Onze trainers laten je tijdens de Infosessie ‘vertragen’ en tegelijkertijd proeven aan de trainingen RET (Rationeel Emotieve Training), De Kern en Mindfulness.

Schrijf je in voor de Infosessie

Lukt het je niet om te komen, vraag dan een adviesgesprek aan via 088-5560300 of stuur een e-mail naar info@h-l.nl.

Ons trainingsaanbod

Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? Dat is de essentiële vraag waar je tijdens deze training in alle rust het antwoord op gaat vinden. Vind ik mijn werk wel leuk? Waar ben ik goed in? En waarin niet? Waarom rol ik van het een in het ander in plaats van ergens bewust voor te kiezen? Wat past bij me? Waar hecht ik nou echt waarde aan? In de dagelijkse hectiek neem of heb je simpelweg de tijd niet om na te denken over dit soort levensbepalende vragen. Toch voel je dat je iets anders wilt. Meer kunt. Beter ook. Alleen: wat is dat? Tijdens De Kern stap je uit de waan van de dag en ontleed je jezelf laag voor laag. Eenmaal doorgedrongen tot je kern weet je wat je echt belangrijk vindt en waar je voor wilt gaan.

Heb je als leidinggevende niet de impact die je zou willen? Krijg je die lastige collega niet makkelijk mee? Voelt het functioneringsgesprek als een verplicht nummer? Leidinggeven is een vak apart. Een vak dat je kunt leren. Een vak waar je je hele leven, elke dag, voordeel van hebt. Een vak met impact. Kies ervoor om jezelf te ontwikkelen van leidinggevende tot een leider met de training KIM voor leidinggevenden.

Bij de KIM gaan we veel verder dan het aanleren van tips en trucs. Wij zetten jou centraal en dagen je met confronterende oefeningen en scherpe feedback uit om het maximale uit jezelf te halen, als manager én als mens. Zo krijg je onmisbare inzichten in jouw manier van communiceren en doen. Je ontwikkelt zo leiderschapskwaliteiten waar je je leven lang van profiteert. Hiermee vergroot je je persoonlijk leiderschap. Hiermee vergroot je je impact.

Kun je geen ‘nee’ zeggen? Val je gelijk met de deur in huis? Druk je altijd je eigen wil door? Of slik je juist je mening in? Overschreeuw je jezelf als je boodschap niet aankomt? Of draai je als volleerd conflictmijder liever om de hete brij heen? Effectief communiceren is bepaald geen abc’tje; het is een levenskunst. Een kunst die je dankzij KIG in de vingers kunt krijgen.

Maar deze diepgaande communicatietraining gaat verder dan dat. We leren je inzien waarom je doet zoals je doet en tonen je waar de schoen wringt. Daarnaast ga je praktisch aan de slag om je zelfvertrouwen en assertiviteit te vergroten. Zo verbeter je je persoonlijke effectiviteit waar je de rest van je (werkende) leven de vruchten van plukt.

Wil je meer verantwoordelijkheid geven aan je medewerkers maar neem je ‘voor de zekerheid’ telkens de regie? Lukt het niet om die ambitieuze teamtargets binnen te koppen en tegelijkertijd een fijne werksfeer te creëren? Zijn sommige medewerkers niet in beweging te krijgen? Of je nu een ervaren leidinggevende bent of een beginnend mentor: het beste halen uit jezelf en je medewerkers is nog niet makkelijk. Kies daarom voor onze training Coachend Leidinggeven en zet je tanden in theoretische modellen, ervaar aan de hand van prikkelende oefeningen en krijg een voorproefje van de beste versie van jezelf.

Wekenlang kijk je op tegen die presentatie, bang als je bent om te falen. Toch is dat precies wat er gebeurt. Of je hebt jezelf de hele dag moed ingesproken om een dominante collega te confronteren met zijn lakse houding, maar als het erop aan komt slik je alwéér alles in. Hoe komt het toch dat je je in sommige situaties niet gedraagt zoals je wilt? En wat kun je daaraan doen? In deze training leer je dat de sleutel tot het antwoord al in jouw brein zit. Reden: ineffectief gedrag komt voort uit ineffectieve gedachten. Volg daarom de RET en ontdek hoe je jouw rampdenken kunt bijsturen en omzetten naar positieve gedachten en effectief gedrag.

Je hebt het leidinggeven volledig in de vingers en je kunt nog vele jaren mee als (senior) manager. Toch borrelt er iets. Je hebt behoefte aan een sprong in je ontwikkeling. Je ziet in dat jouw leiderschap staat of valt bij mensen die jou willen volgen. Niet omdat het moet maar omdat je hen inspireert en zij in hetzelfde geloven als jij. Het klinkt eenvoudig maar dat is het beslist niet. Wil je in deze bijzondere, complexe tijden iemand zijn die écht het verschil maakt, dan vraagt dat om een enorme persoonlijke drive, veel zelfkennis en een voortdurende drang om jezelf verder te ontwikkelen. Tijdens de leergang Meesterschap in Leiderschap verdiep je op metaniveau niet alleen in de complexiteit van leiderschap, de paradoxen en de morele dilemma’s hiervan, maar krijg je ook alle kans om uit te groeien tot de leider die je wilt zijn. Zo kan je vanuit authentiek leiderschap echt het verschil maken en bijna als vanzelf anderen inspireren en motiveren.

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Bel mij terug