Infosessie Gezond werken & Zingeving

Infosessie Gezond werken & Zingeving

Dinsdag 9 april van 16.00u tot 19.00u. Deelname is gratis

Ontmoet, ontdek en ervaar

Vraag jij je weleens af of je teveel werkt? Of stap je weleens uit de doe-modus en neem je bewust de tijd voor jezelf? Oftewel: is er een goede balans tussen inspanning en ontspanning? Gezond werken & Zingeving is een van de thema’s waar wij onze trainingen op baseren. Daarbij ligt de nadruk op ‘wat gebeurt er met of in mij?’ En om de vragen: ‘wie ben ik’ en ‘wat wil ik’. Volgens cijfers van het CBS is namelijk 25% van de werknemers ongelukkig in zijn of haar werk. Dat betekent dus dat we te maken met een miljoen werknemers die tegen burn-out klachten aan zitten.

Gezonder werken is dus actueler dan ooit. Om daarop in te haken organiseert Van Harte & Lingsma op dinsdag 9 april een Infosessie. Wij nodigen jou uit om samen met ons te ontdekken wat wij op dit vlak voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen.

INFOSESSIE GEZOND WERKEN EN ZINGEVING
Datum: 9 april 2019 van 16.00 uur tot 19.00 uur. (We laten je niet met een lege maag naar huis gaan)
Locatie: Heiligerbergerweg 5 in Leusden
Deelname is gratis.

Ontmoet onze mensen
Onze trainers Esther Blenk en Karin Leithuijser laten je deze middag kennismaken met onze mensen, onze producten en onze manier van trainen.

Ontdek de impact van onze trainingen:

  • De KERN
  • RET
  • Persoonlijke profilering
  • Mindfulness@work
  • Retraite Leergang Mindful Leiderschap
  • Meesterschap in Leiderschap

Voor wie? Voor jou
– als je opzoek bent naar een training op het gebied van Gezond Werken & Zingeving. En wilt onderzoeken of een van onze programma’s aansluit bij jouw leerwensen.
– als je verantwoordelijk bent voor opleiding en ontwikkeling binnen jouw organisatie en gevoel wil krijgen bij onze programma’s (op het gebied van Gezond werken & Zingeving) en werkwijze.

Ervaar de sfeer
Bij Van Harte & Lingsma helpen we je jouw verborgen potentieel te ontdekken. Zodat jij goed tot je recht komt. En jouw kennis en creativiteit beter weet te benutten. Hoe we dat doen, dat moet je zelf ervaren!

Meld je direct aan

Ons trainingsaanbod Gezond werken en zingeving

Vind ik mijn werk wel leuk? Waar ben ik goed in? En waarin niet? Waarom rol ik van het een in het ander, in plaats van ergens bewust voor te kiezen? Wat past bij me? Waar hecht ik nou echt waarde aan? In de dagelijkse hectiek neem of heb je simpelweg de tijd niet om na te denken over dit soort levensbepalende vragen. Toch voel je dat je iets anders wilt. Meer kunt. Beter ook. Alleen: wat is dat? Tijdens De Kern stap je uit de waan van de dag en ontleed je jezelf laag voor laag. Eenmaal doorgedrongen tot je kern weet je wat je echt belangrijk vindt en waar je voor wilt gaan.

Wekenlang kijk je op tegen die presentatie, bang als je bent om te falen. Toch is dat precies wat er gebeurt. Of je hebt jezelf de hele dag moed ingesproken om een dominante collega te confronteren met zijn lakse houding, maar als het erop aan komt, slik je alwéér alles in. Hoe komt het toch dat je je in sommige situaties niet gedraagt zoals je wilt? En wat kun je daaraan doen? In deze training leer je dat de sleutel tot het antwoord al in jouw brein zit. Reden: ineffectief gedrag komt voort uit ineffectieve gedachten. Volg daarom RET en ontdek hoe je jouw rampdenken kunt bijsturen en omzetten naar positieve gedachten en effectief gedrag.

 

Wil jij weten hoe je overkomt op anderen? Of je een verpletterende eerste indruk achterlaat, of juist een oervervelende? Welke reacties je oproept met je gedrag? Wat anderen echt van je vinden, staat niet op hun voorhoofd geschreven. Jammer, want zo weet je niet of jouw zelfbeeld strookt met de werkelijkheid. En dat terwijl je maar al te graag meer inzicht in jezelf wilt hebben: om betere keuzes te maken, je kwaliteiten effectiever in te zetten en zelfbewuster op te treden. Neem daarom een kijkje in de spiegel van Persoonlijke profilering en zie wat je nooit eerder hebt gezien.

Ben jij vaker dan je lief is ‘druk, druk, druk’? Moet je regelmatig te veel doen in te weinig tijd? Springen jouw gedachten dan van hot naar her? Schiet je stresslevel door het dak? Of ben je de ongekroonde piekerkoning(in)? Bewust stilstaan bij wat echt belangrijk is op je werk, blijkt in de dagelijkse hectiek vaak een utopie. En dat terwijl je veel effectiever bent als je je niet laat afleiden en focus houdt op wat jij gedaan wilt krijgen. Kies daarom voor Mindfulness @ Work en ontdek hoe jij meer in het hier en nu kunt werken én leven.

Het is nog donker buiten, maar de wekker is onverbiddelijk: eruit jij! Met kleine oogjes stap je uit bed en begin je – druk als je bent – weer aan een uitputtende race tegen de klok. Want ook vandaag moet je tien ballen tegelijk in de lucht houden en twintig to-do lijstjes afwerken. Tijd om even adem te halen is er niet. Tijd om na te denken over wat jij écht belangrijk vindt al helemaal niet. Je bent gevoelsmatig 24/7 aan het rennen, terwijl je liever wilt stilstaan. Gewoon een moment voor jezelf, om antwoorden te vinden op grote vraagstukken. In onze vierdaagse retraite heb je wel de kans om op diepgaand zelfonderzoek uit te gaan en ervaar je de kracht van mindfulness.

Je wilt een sprong maken in je ontwikkeling. Een sprong die je verder vooruit helpt in je persoonlijk leiderschap. Een sprong die je visie scherpstelt op jouw rol als leider binnen en buiten de organisatie. Oftewel: een sprong die het managen overstijgt. De ideale springplank? Meesterschap in leiderschap. Zo verdiep je je tijdens deze leergang op metaniveau niet alleen in de complexiteit van leiderschap, de paradoxen en de morele dilemma’s hiervan, maar krijg je ook alle kans om uit te groeien tot de leider die je wilt zijn.

Laat je inspireren

Onze trainers over gezond werken en zingeving

Miranda Glasbergen-Pronk

Miranda Glasbergen-Pronk

Projectcoördinator

Bel mij terug