Incompany - Leiderschap in complexe tijden (blended)

Incompany - Leiderschap in complexe tijden (blended)

Krijg antwoord op wat deze tijd van jou als leider vraagt

Leiderschap in complexe tijden (blended)

En toen werden we wakker in een vreemde wereld. Wat gebeurt hier allemaal? Jaren geleden schreef De Dijk hier een nummer over. De werkelijkheid van nu zou je wellicht zo kunnen omschrijven. Een zogenaamde VUCA-wereld, waarin de dingen vluchtig, uitermate onzeker, complex en ambigue zijn. De uitbraak van het Corona-virus heeft dit proces en ons gevoel daarover alleen maar meer versterkt. Hoe houd jij koers? Wat is hierin het ‘nieuwe normaal’? En hoe normaal is dat eigenlijk?

Het hebben van een stevig ankerpunt én een helder kompas is daarbij essentieel. Wil je weten hoe je vanuit jouw purpose koers kunt houden in de huidige wereld? Wil je meer inzicht ontwikkelen in wat die wereld eigenlijk voor jou betekent? En wil je daarbij een handvat krijgen om jouw (persoonlijk) leiderschap verder te ontwikkelen? Dan is deze tweedaagse training iets voor jou.

De training ‘Leiderschap in complexe tijden’ wordt aangeboden in een blended opzet. Ter voorbereiding op de eerste online sessie inventariseer jij voor jezelf welke leiderschapsthema’s jij zou willen onderzoeken in deze training.

  • Introductie in de VUCA-wereld (volatile, uncertain, complex en ambigue)
  • Introductie in purpose gedreven leiderschap en de cyclus van de Reis van de held
  • Concrete handvatten om met bovenstaand zelf aan de slag te gaan
  • Persoonlijk ervaren van én werken met leiderschapsparadoxen

Meer weten over deze incompany training?


Neem voor meer informatie contact op met Martin ten Hove.
Bel naar 06 53 72 74 79 of stuur direct een email naar martin.tenhove@h-l.nl

Bel mij terug