Ontvang €1000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budgetLees hier meer over de regeling

Incompany - Communiceren in verbinding

Incompany - Communiceren in verbinding

Een verdieping op jouw persoonlijke communicatie

Over Communiceren in verbinding

Je herkent het vast: ‘het ligt aan de communicatie!’ Deze conclusie wordt vaak en snel getrokken. Of je nu online of offline in een meeting of gesprek zit; effectief communiceren is een uitdaging. Je praat vaak langs elkaar heen, het is soms oppervlakkig en vooral gericht op de taak en op de inhoud. Wat meestal geen aandacht krijgt is de kwaliteit van verbinding in het gesprek, terwijl dat essentieel is.

De training ‘Communiceren in verbinding’ gaat over jou en hoe jij communiceert. We werken vanuit de pijlers contact, intentie en ruimte: Wat is er nodig om echt contact te maken? Hoe neem je op de juiste manier ruimte in? Hoe sluit je aan en stem je af op je gesprekspartner? Wat heb jij nodig om contact de moeite waard te laten zijn? Ben jij echt aanwezig in een gesprek? Durf jij de ander te raken en zelf geraakt te worden? Het vinden van jouw eigen antwoorden op deze vragen, helpt je om in verbinding te communiceren.

Misschien heb je al eerder een communicatietraining gevolgd. Dan is het nu tijd voor een volgende stap om je communicatie naar een hoger niveau te brengen. In deze training ga je oefenen, ontvang je persoonlijke feedback en krijg je concrete handvatten om in je eigen praktijk te gebruiken.

  • Een verdiepende communicatietraining die verder gaat dan gesprekstechnieken
  • Persoonsgericht en ruimte voor jouw eigen casuïstiek
  • Ideale training voor het vergroten van je communicatievaardigheden én persoonlijke effectiviteit.
  • Je leert een keukentafelsfeer te creëren in een zakelijke context

Meer weten over deze incompany training?


Neem voor meer informatie contact op met Martin ten Hove.
Bel naar 06 53 72 74 79 of stuur direct een email naar martin.tenhove@h-l.nl

Bel mij terug