Incompany

Incompany

Over incompany

Al onze open trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Onze aanpak en methodiek zijn gericht op een directe koppeling met de praktijk. Wij brengen medewerkers in verbinding met de eigen kracht en inspiratie. Samenwerking en interactie zijn daarbij cruciaal. Zo wordt het eigen vermogen van medewerkers én organisatie vergroot. En dat leidt tot betere en direct bruikbare resultaten.

Neem voor meer informatie contact op met Martin ten Hove.

Ons incompany aanbod

Online trainingen en inspiratiesessies

Ruimte voor bezinning, interactie en reflectie

Wil je graag meer handen en voeten geven aan wat er bij jouw team of afdeling speelt? Zou je graag een onderwerp agenderen om meer inzicht te krijgen voor oplossingen voor jouw team? Of denk je dat jullie een inspiratieboost kunnen gebruiken door met elkaar iets te beleven, waar jullie allemaal van kunnen leren?

Vanaf nu is het mogelijk om extra inspiratie te bieden in jouw organisatie in de vorm van een online training en/of inspiratiesessie. Dit is een interactieve bijeenkomst met ruimte voor verdieping op persoonlijke vragen, reflectie en oefeningen in break-out rooms. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de thema’s Persoonlijk Leiderschap, Verbindend Leiderschap of Inspirerend Leiderschap of vraag een sessie op maat aan.

 

Groepsassessment Ontwikkelassessment

Mensen zien voor wie ze zijn

Een groepsassessment is een groepsgewijze variant op het ontwikkelassessment en bestaat uit persoonlijkheidsvragenlijsten (online) en een dagdeel rollenspelen in een groep met twee andere deelnemers. Het betreft situaties die een beroep doen op de van te voren afgesproken vaardigheden en competenties. Tussentijds krijgen deelnemers feedback waarmee er al een start gemaakt wordt in de persoonlijke ontwikkeling en zij van en met elkaar leren. Een groepsassessment kan bijvoorbeeld ingezet worden voor een vlootschouw. Op deze wijze werkt een groepsassessment dubbelop. Het legt de kwaliteiten en leerpunten van de individuele deelnemers bloot. En het is een erg effectieve groepsinterventie, die bijdraagt aan het lerende vermogen van de gehele organisatie.

 

Onze trainingen op een locatie naar keuze

Jullie leervraag centraal op een locatie naar keuze

Heb je een onderwerp waar je graag aandacht aan wilt geven? Leg de vraag bij ons neer en we gaan samen zoeken naar de beste oplossing die is toegespitst op jouw individuele vraag over je team, afdeling of gehele organisatie.

Al onze open trainingen kunnen ook incompany worden gegeven.

Neem voor meer informatie contact op met Martin ten Hove.

Persoonlijk leiderschap

  • Omgaan met lastige situaties: word je bewust van jouw smoezen en patronen.
  • Inloggen en uitloggen. Hoe blijf ik vitaal in deze online werkelijkheid?
  • Professioneel plaatje. Sta(at) je goed op camera?

Verbindend Leiderschap

  • Online vergaderen: regie houden en betrokkenheid creëren.
  • Virtuele knuffels. Hoe hou je contact in de online werkelijkheid?
  • Weerstand. Een teken van betrokkenheid.

Inspirerend Leiderschap

  • Werken vanuit waarden!
  • Bewustzijn in interactie. Word je bewust van jouw projecties in de samenwerking met anderen.
  • Meditatie. Niet wat je denkt

Bel mij terug