Coronamaatregelen bij Van Harte & Lingsma

Coronamaatregelen bij Van Harte & Lingsma

Live trainingen

We blijven onze trainingen live organiseren in een veilige setting op locaties die aan de RIVM maatstaven voldoen. Veilig, vertrouwd en verantwoord.

Hieronder een aantal van onze maatregelen en richtlijnen

Onderstaand vind je belangrijke informatie m.b.t. de trainingen en het Corona Toegangsbewijs. Lees het zorgvuldig. Het vraagt actie van jouw kant.

Corona toegangsbewijs

Zoals jullie vast hebben gehoord, gaat de HORECA werken met een Corona-toegangsbewijs. Zo ook de locaties waar wij verblijven tijdens de trainingen. Het toegangsbewijs kun je verkrijgen wanneer je bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of een formele coronatest (binnen 24 uur voor aanvang) hebt gedaan. Deze is gratis en de afspraak kun je maken via testenvoortoegang.org. Een formele coronatest geldt voor het gehele trainingsblok (dus 2 of 3 dagen).

Het bewijs kun je aanmaken via een app (de Corona Check-app. Deze vind je in jouw app-store) of je print er één uit via de Corona Check website.

Daarnaast dien je ook een legitimatiebewijs te kunnen overleggen.

Overige informatie

– Wees er in ieder geval een half uur voor aanvang, zo is er tijd om je toegangsbewijs te laten zien/scannen en kun je wat drinken voordat we starten.
– De 1,5 meter wordt losgelaten, echter wordt geadviseerd om op afstand te blijven. Dus geef elkaar de ruimte.
– De andere maatregelen blijven van belang: geen handen schudden, handen wassen, gel gebruiken.
– Bij klachten kom je niet / ga je naar huis.

Vragen en opmerkingen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 085 02 97 017 of mail naar info@h-l.nl

 

Update: 28 september 2021

De RIVM richtlijnen op onze trainingslocaties

  • Openbare ruimtes worden meerdere keren per dag schoongemaakt, met extra aandacht voor oppervlaktes die regelmatig worden aangeraakt; 
  • Medewerkers zijn alert op de gezondheid van onze gasten en medewerkers; 
  • De locatie vraagt iedereen regelmatig de handen te wassen en gebruik te maken van de desinfecterende handgel, welke op diverse punten klaarstaat; 
  • Er zijn vaste looproutes aangebracht en de trainingsruimtes zijn ruimer opgesteld, zodat er voldoende afstand bewaard kan worden; 
  • Al onze trainingslocaties beschikken over ventilatiesystemen die ingesteld zijn op buitenluchtaanzuiging. Dit betekent dat er alleen verse lucht binnenkomt, er wordt geen hergebruik gemaakt van de in de ruimtes aanwezige lucht. Per uur worden onze volledige ruimtes 3 tot 5 maal voorzien van vers gezuiverde buitenlucht, deze lucht wordt uiteraard extra gefilterd door de filters aanwezig in de luchtbehandelingssystemen. 

Bel mij terug