Coronamaatregelen bij Van Harte & Lingsma

Coronamaatregelen bij Van Harte & Lingsma

We mogen weer live trainen!

Goed nieuws! Het is vanuit de overheid weer toegestaan om live te trainen. Vanaf april gaan we van start in een vorm die passend is bij de huidige situatie. We kijken er enorm naar uit om weer samen met jullie aan de slag te gaanVeilig, vertrouwd en verantwoord.

Hieronder een aantal van onze maatregelen en richtlijnen

Onze trainingslocaties
De afgelopen tijd hebben wij overlegd met onze trainingslocaties zodat wij onze trainingen op een zo veilig en verantwoord mogelijke manier kunnen organiseren. Deze locaties houden rekening met de RIVM-richtlijnen.

Trainen in een besloten omgeving
Als extra maatregel gaan we trainen in een besloten omgeving. Hieronder kun je lezen wat dit concreet betekent.

  • We gaan werken met zelftesten. Dat betekent dat iedereen een zelftest doet bij aankomst en voor aanvang van elke trainingsdag. Bij een negatieve testuitslag mag je deelnemen aan de training. Test je positief, dan mag je helaas niet meedoen.
  • Om de besloten omgeving tijdens meerdaagse trainingen in stand te houden overnachten zowel deelnemers als trainer op de trainingslocatie.
  • Er trainen maximaal twee groepen van Van Harte & Lingsma, van elk maximaal 12 deelnemers, in de besloten omgeving binnen de trainingslocatie.
  • Indien andere gasten op de trainingslocatie verblijven, krijgen wij een eigen in- en uitgang. Het zou echter kunnen dat je bij het lopen naar je hotelkamer toch nog andere gasten tegenkomt.
  • Ontbijt, lunch en diner worden op vaste momenten, in aangepaste vorm aangeboden en in een afzonderlijke ruimte genuttigd. 

We kunnen je geen 100% veiligheidsgarantie geven. Maar met bovenstaande maatregelen proberen we jou een zo veilig en verantwoord mogelijke omgeving te bieden. We vertrouwen in deze ook op jouw eigen verantwoordelijkheid en discipline. Zo kunnen we in deze tijd weer werken aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

Vragen en opmerkingen?
We begrijpen heel goed dat het voor sommigen spannend kan voelen om na zo’n lange tijd fysiek een training te volgenHeb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 088-5560300 of mail naar info@h-l.nl 

De RIVM richtlijnen op onze trainingslocaties

  • Openbare ruimtes worden meerdere keren per dag schoongemaakt, met extra aandacht voor oppervlaktes die regelmatig worden aangeraakt; 
  • Medewerkers zijn alert op de gezondheid van onze gasten en medewerkers; 
  • De locatie vraagt iedereen regelmatig de handen te wassen en gebruik te maken van de desinfecterende handgel, welke op diverse punten klaarstaat; 
  • Er zijn vaste looproutes aangebracht en de trainingsruimtes zijn ruimer opgesteld, zodat er voldoende afstand bewaard kan worden; 
  • Al onze trainingslocaties beschikken over ventilatiesystemen die ingesteld zijn op buitenluchtaanzuiging. Dit betekent dat er alleen verse lucht binnenkomt, er wordt geen hergebruik gemaakt van de in de ruimtes aanwezige lucht. Per uur worden onze volledige ruimtes 3 tot 5 maal voorzien van vers gezuiverde buitenlucht, deze lucht wordt uiteraard extra gefilterd door de filters aanwezig in de luchtbehandelingssystemen. 

Bel mij terug