Als je van datum wilt wisselen

Als je van datum wilt wisselen

Het kan zijn dat je werkgever andere richtlijnen hanteert waardoor je genoodzaakt bent de training op een ander moment te volgen. Hieronder lees je wat de mogelijkheden/voorwaarden zijn:

Als de training nog niet is gestart:

  • Bij doorschuiven naar een andere datum 6 tot 4 weken voor de start: je betaalt 25% extra trainingskosten (normaal is dit 50%).
  • Bij doorschuiven binnen 4 weken voor de start: je betaalt 50% extra trainingskosten (normaal is dit 100%) en 100% extra accommodatiekosten.

Als de training al is gestart:

Afhankelijk van in welke fase je zit in de training kan je je een op een laten bijpraten door de trainer. Hiervoor zijn twee opties mogelijk:

  • Je krijgt een coachgesprek van 2 uur waarbij je uitgebreid met je eigen leervragen aan de slag gaat. Hiervoor rekenen wij € 250 (normaal is dit € 475) voor 2 uur excl. btw.
  • Je wordt in max. 30 minuten telefonisch bijgepraat door je trainer. Je bespreekt wat je hebt gemist, het huiswerk wordt doorgenomen en hoe je zelfstandig hiermee aan de gang kan gaan. Hiervoor rekenen wij geen kosten.

Inhalen in een andere groep is helaas niet mogelijk ivm de groepsdynamiek en -veiligheid. Je kan er wel voor kiezen de training op een ander moment helemaal opnieuw te starten, zie tarief hierboven.

Bel mij terug