Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Door te klikken op ‘ik ga akkoord’ accepteer je deze cookies.

Meer informatie over het gebruik van cookies lees je in onze privacyverklaring.

Akkoord


Onze blog

door: Judith van Zelm van Eldik


Judith van Zelm van Eldik

Accountmanager & leeradviseur

Judith van Zelm van Eldik | Accountmanager & leeradviseur

Thema's: Leiderschap, Overig


Ik speel dus ik besta! Ik leef om te spelen, ik speel om te leven. Dat doe ik graag sámen met andere mensen. Om zin te geven. Om te begrijpen. Om te leren. Mensen met hun eigen en elkaars verhaal verbinden. Mensen raken. Samen schoonheid ervaren en voelen wat belangrijk is. Waar het om gaat. En helpen om de patronen te leren zien die dat enerzijds in de weg staan en anderzijds die het mogelijk maken. Om uiteindelijk vrijheid te ervaren en de wereld een stukje mooier te maken.


In mijn profiel lees je meer over mij


LinkedinThema's


Thema'sAuteursCategorieënLaat hier je gegevens achter. Alle velden zijn verplicht

Laat je naam en nummer achter en we bellen je zo snel mogelijk!