Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Door te klikken op ‘ik ga akkoord’ accepteer je deze cookies.

Meer informatie over het gebruik van cookies lees je in onze privacyverklaring.

Akkoord


Onze blog

door: Joris van de Griendt


Joris van de Griendt

Trainer

Joris van de Griendt | Trainer

Thema's: Leiderschap, Mindfulness en Leiderschap, Overig


In mijn trainerschap vind ik het belangrijk om mijn lichtheid in te kunnen zetten. Van de ene kant betekent dat voor mij humor: zonder humor zou ik mijn werk niet kunnen doen. Het bevordert de sfeer en het leer- en werkklimaat in een groep en helpt in het relativeren. Aan de andere kant gaat lichtheid over het helder krijgen van, of het licht schijnen op wat nu nog niet helder is. Onder andere deze twee aspecten zijn voor mij belangrijk in mijn werk.


In mijn profiel lees je meer over mij


Linkedin
Twitter

Uniek - Leren op jouw manier en leiden op jouw manier
Training Leiderschap & Invloed - blended


Naar de training


Thema's


Thema'sAuteursCategorieënLaat hier je gegevens achter. Alle velden zijn verplicht

Laat je naam en nummer achter en we bellen je zo snel mogelijk!