Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Door te klikken op ‘ik ga akkoord’ accepteer je deze cookies.

Meer informatie over het gebruik van cookies lees je in onze privacyverklaring.

Akkoord


Onze blog

door: Catrien van Dorp


Catrien van Dorp

Trainer

Catrien van Dorp | Trainer

Thema's: Gelukkig Werken, Leiderschap, Mindfulness en Leiderschap


Ik heb als kind veel gezeild en zo’n 10 jaar zomerkampen begeleid op een zeilschool. Tijdens het begeleiden en coachen van zeilinstructeurs in opleiding heb ik ervaren hoe bijzonder ik het vind om iemand zelf te laten groeien. Het motto van waaruit ik werk is dan ook: jou laten ervaren dat je zelf aan het roer van je eigen ontwikkeling staat!


In mijn profiel lees je meer over mij

Thema's


Thema'sAuteursCategorieënLaat hier je gegevens achter. Alle velden zijn verplicht

Laat je naam en nummer achter en we bellen je zo snel mogelijk!