Ik raad PINC aan, aan iedereen.


Ik raad PINC aan, aan iedereen. door Peter-Jan Soeters

Er zijn er veel van: seminars, congressen, events, meet-ups, conferenties. Voor mij is PINC er een die boven de rest uitsteekt. Een ervaring die ik graag aanraad.

Het draait bij PINC niet om een vaststaand thema. PINC is niet bedoeld voor een specifieke branche. Er is geen selectie op functie. Er zijn geen eisen aan leeftijd of opleidingsniveau. Er bestaat geen standaardprofiel van een PINC-bezoeker.

Wat er wel is, is een PINC-publiek. Want: “A conference is as good as its audience”. Mensen die op zoek zijn naar inspiratie, die mee willen kijken met de bezieling van anderen, die de bevlogen verhalen uit levens van anderen willen horen. Criteria waarvan ik hoop dat zoveel mogelijk mensen er aan willen voldoen, omdat ze hun eigen levensverhaal mooier kunnen maken.

Ik voldeed aan de criteria en was op PINC.13, op 22 mei 2012.

PINC maakte op mij grote indruk. Ik kreeg op één dag 16 inkijkjes in het enthousiasme van anderen. 16 verhalen die vertelden over de onderwerpen waar 16 bevlogen mensen hun leven aan wijden. Met nieuwe invalshoeken, met voor mij onbekende werkvelden, met verrassende ontdekkingen. De verhalen worden gebracht in een warme, professionele omgeving en worden omlijst met even verrassende en bijzondere intermezzo’s (Händels pianoconcerten, Raketjes, een 14-jarige saxofonist, aardbeien met slagroom, Toon Hermans, knuffelberen, het leven van Paul Huf en meer).

Eigenlijk is het teveel voor 1 dag. En juist daardoor duurt het langer dan 1 dag. De verhalen blijven zingen in m’n hoofd, en tot ver na de conferentie hoor ik er nieuwe dingen in. Vanuit het niets denk ik nu nog steeds opeens terug aan PINC. Bij het geluid van een dichtslaande autodeur, het zien van een zwaan of de geur van aardbeien.

Ik raad het aan, aan iedereen.


Ga met ons mee naar PINC!

Ben je (oud-)deelnemer aan een van onze trainingen? Of schrijf je je binnenkort in voor een training in 2013? Dan nodigen we je uit om met 40% H&L korting met ons mee te gaan naar PINC. Je betaalt dan €600 in plaats van €975.

Interesse? Meld je hier aan en we regelen je inschrijving.


PS: ik twitter. Nogal veel. Zo ook tijdens afgelopen PINC. Hieronder een impressie van de dag in tweets.Aanmelden

Laat hier je gegevens achter. Alle velden zijn verplicht

Laat je naam en nummer achter en we bellen je zo snel mogelijk!