Ontwikkelassessment

Ontwikkelassessment

Mensen zien voor wie ze zijn

Download de brochure

Ontwikkel assessment

Een ontwikkelassessment is bedoeld om meer inzicht te krijgen in de ontwikkelmogelijkheden van iemand binnen een bepaalde functie of organisatie.

Hoe vind je mensen die elke dag in nieuwe contexten resultaatgericht en flexibel kunnen opereren? Die zich ontwikkelen, in beweging blijven en hun verandervermogen vergroten, zonder dat ze los raken van de doelstellingen en kernwaarden van de organisatie?

In onze assessments creëren we de optimale omstandigheden om de potentie van mensen inzichtelijk te maken en hun vermogen om zelf antwoorden te vinden te vergroten. De mens staat centraal, maar altijd in relatie tot de doelstellingen van de organisatie. Zo creëren we al tijdens het assessment draagvlak voor het resultaat: weten wat je kan en zien waar je kan groeien en daar eigenaarschap voor voelen en nemen. Hierbij helpen onze gedegen achtergrond in leiderschapstrainingen en natuurlijk ons eigen vermogen om flexibel en resultaatgericht te opereren.

Download de brochure voor meer informatie

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?

Neem dan contact op met onze assessment adviseur Erika Zeulevoet.

Op zoek naar een ander type assessment?

Leiderschapsassessment

Tijdens een leiderschapsassessment krijgen we een beeld van iemands leidinggevende stijl en persoonlijkheid. Precies op het snijvlak van stijl en persoonlijkheid maken wij het verschil.

Lees meer

Selectie-assessment

Een selectie-assessment vindt plaats in het kader van een sollicitatieprocedure. Is iemand geschikt voor een bepaalde functie en wat kunnen mogelijke risico’s zijn in het functioneren?

Lees meer

Interessante artikelen

Geschreven door onze assessment adviseurs.

Bel mij terug