Mensen zien voor wie ze zijn

Mensen zien voor wie ze zijn

Assessments

Over Assessments

Of je nu wilt weten of een sollicitant geschikt is voor een bepaalde functie, nieuwsgierig bent naar het potentieel van een werknemer of bij een reorganisatie de juiste persoon op de juiste plek wilt krijgen: voor elk soort assessment hanteren wij een persoonlijke aanpak. We stellen onze assessments geheel op maat samen en gaan verder waar anderen stoppen. Zo beperken we ons niet tot het meten van competenties, maar kijken we ook naar wie iemand als persoon is. Daarom nemen we voor elke kandidaat uitgebreid de tijd en verdiepen we ons in de onderliggende ambities, drijfveren en waarden. Zo wordt inzichtelijk wat er ten grondslag ligt aan de testresultaten en kunnen we beter beoordelen of de persoon past bij de functie of jouw organisatie.

Onze persoonsgerichte assessments >>

Visie

Is er een match tussen jouw organisatie en de kandidaat? Om hier het antwoord op te krijgen, verdiepen we ons eerst in de kernwaarden van jouw bedrijf. Waar staan jullie voor? Welke resultaten willen jullie bereiken en welke mensen passen daarbij? Cruciale vragen, want aan de hand van de opgedane inzichten stemmen we het assessment af op de specifieke kenmerken van jouw organisatie. We beperken ons daarbij niet tot de wetenschappelijke basis van testen, praktijkopdrachten en interviews, maar gaan met uitdagende interactie ook de diepte in. Bij ons is een assessment dus geen klinische interventie, maar een ontmoeting van betekenis.  En dat is goed nieuws voor jouw bedrijf, want dankzij deze unieke combinatie van beoordelen en coachen, kom je te weten wat iemand kan én hoe iemand is.

Download brochure

Testimonial

Ingrid Rustemeijer, Hogeschool van Amsterdam (HvA)
Senior beleidsadviseur HR,  Afdeling Human Resources
Opdrachtgever assessments

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) heeft de afgelopen twee jaar een transitietraject doorgemaakt met de ondersteunende afdelingen, op weg naar een nieuwe organisatiestructuur en -cultuur. Als transitieteam stelden we in samenspraak met alle betrokkenen de kerncompetenties vast voor onze vernieuwde organisatie: ‘lerend vermogen’, ‘samenwerken’, ‘klantbetrokkenheid’ en voor leidinggevenden ‘verbindend leiderschap’. Doel van het assessment centre (AC) was om in gesprek te gaan over het belang van die competenties en te onderzoeken in hoeverre deze al in huis waren.

Het resultaat voor jouw organisatie

  • Je weet of je te maken hebt met een papieren tijger of een daadkrachtige doorzetter.
  • Je weet of iemand past bij de functie én binnen de organisatie.
  • Je hebt inzicht in de kwaliteiten, valkuilen en mogelijkheden van de sollicitant of werknemer.
  • Je komt erachter wat iemand kan én wie iemand is.
  • Je ontvangt een duidelijke rapportage met adviezen op maat.

Resultaten voor jou als kandidaat

  • Je weet of je geschikt je bent voor de functie en past bij het bedrijf.
  • Je hebt inzicht in je eigen kwaliteiten, valkuilen en mogelijkheden.
  • Je ontvangt een glashelder en herkenbaar rapport over jouw vaardigheden als professional en mens.
  • Je hebt praktisch toepasbare (zelf)inzichten opgedaan.
  • Je voelt je na afloop sterk verantwoordelijk voor de te nemen stappen.
Erika Zeulevoet

Erika Zeulevoet

Adviseur Assessments

Bel mij terug