Je verlangt ernaar om meer voor elkaar te krijgen, in je werk  in je leven.

Je verlangt ernaar om meer voor elkaar te krijgen, in je werk in je leven.

Vind de training die bij jou past

Wie kiest voor een KIM leiderschapstraining, kiest voor impact

Vind de KIM die bij jou past.

Now also available in English!

Werk je hard, maar heb je als leidinggevende niet de impact die je zou willen? Krijg je die lastige collega niet makkelijk mee? Voelt het functioneringsgesprek als een verplicht nummer? Leidinggeven is niet altijd rozengeur en maneschijn, het is een vak apart. Een vak dat je kunt leren. Een vak waar je je hele leven voordeel van hebt, elke dag. Een vak met impact. Kies ervoor om jezelf te ontwikkelen tot een leider, met de training KIM.

Zit je barstensvol goede ideeën, maar pikt binnen jouw organisatie niemand die op? Ben je weliswaar niet formeel de baas, maar wil je wel je collega’s op een natuurlijke wijze mee krijgen? Kun je een tree klimmen op de carrièreladder, maar twijfel je of de stap richting management wel de juiste is? Voor een ervaren professional zonder beslissingsbevoegdheid is het opbouwen van gezag niet eenvoudig. 

 

Ben jij een ambitieuze professional met een overvolle agenda, die altijd maar rent en vliegt en weer doorgaat? Heb je of neem je weinig tijd om echt aandacht te besteden aan jezelf? Weet je niet hoe  je in je drukke leven een sprong vooruit kunt maken in (persoonlijk) leiderschap? Kies voor KIM Compact & Blended, een flexibele leiderschapstraining waarin jij zelf het leertempo bepaalt.

“Door me in sommige situaties kwetsbaarder op te stellen, bereik ik samen met het team eerder het gewenste resultaat.”

“Door me in sommige situaties kwetsbaarder op te stellen, bereik ik samen met het team eerder het gewenste resultaat.”

Odette Arnouts - Manager Treasury Sales bij Van Lanschot Kempen
Lees het verhaal van Odette

Laat je inspireren

Onze trainers aan het woord

Bewust gekozen trainingen zijn life changing events.

Je eerste baan, je eerste liefde, je eerste kind – je eerste scheiding, je eerste begrafenis. Sommige sleutelmomenten in je leven overkomen je, voor andere kun je bewust kiezen. Trainingen van Van Harte & Lingsma kunnen je leven veranderen. Daarom vergt zo’n keuze lef en vertrouwen. Lef, omdat je jezelf beter leert kennen – dat kan confronterend, spannend en verrassend zijn. En vertrouwen in je trainer, die je liefdevol, eerlijk en intensief begeleidt. Vertrouwen in jezelf, in je eigen potentieel. Vertrouwen in het resultaat van de training: je ontwikkelt kwaliteiten, waarmee je alles uit het leven kunt halen, zowel werk als privé.

Lees meer

Assessments

Of je nu wilt weten of een sollicitant geschikt is voor een bepaalde functie, nieuwsgierig bent naar het potentieel van een werknemer of bij een reorganisatie de juiste persoon op de juiste plek wilt krijgen: voor elk soort assessment hanteren wij een persoonlijke aanpak. We stellen onze assessments geheel op maat samen en gaan verder waar anderen stoppen. Zo beperken we ons niet tot het meten van competenties, maar kijken we ook naar wie iemand als persoon is.

Lees meer

Of download de brochure

Incompany & Maatwerk

Ben jij op zoek naar een training die precies past bij de specifieke behoefte en situatie van jouw organisatie? Wil je dat het niveau verder gaat dan snel stampwerk? Is duurzame gedragsverandering de stip aan jouw bedrijfshorizon?

Wij geloven in de kracht van leren met hoofd en hart en stellen daarom met liefde een trainingsprogramma samen waarmee we het eigen vermogen van jouw mensen en organisatie vergroten.

Lees meer

Of download de brochure

Hoe kunnen wij je helpen?

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag persoonlijk al jouw vragen.

Bel mij terug