Over ons

De kern: geloof in menselijk potentieel

Trainingsbureau van Harte & Lingsma werd in 1985 opgericht door Jacques van Harte en Marijke Lingsma. De twee sociaal pedagogen runden hun hechte familiebedrijf met hart en ziel, gefascineerd door de ontwikkelingsmogelijkheden van mensen. Inmiddels is trainingsbureau Van Harte & Lingsma een professionele organisatie met 35 medewerkers en een uitstekende naam in de opleidingenbranche. Er is veel veranderd, maar de grote passie voor het trainersvak en het geloof in menselijk potentieel vormen ook vandaag de dag nog onze leidraad.

Anderen over ons

Er zijn honderden aanbieders van opleidingen. Je moet als trainingsbureau heel wat in huis hebben om je te onderscheiden. Voor ons is dat nooit een issue geweest. Mensen weten Van Harte & Lingsma te vinden en waarderen onze trainingen als de beste in de markt. Misschien omdat we ons vak zo duidelijk met liefde uitoefenen. Of omdat we écht persoonsgericht werken, de kern opzoeken en altijd eerlijk zijn, ook als dat wel eens pijnlijk en confronterend is. Misschien is het omdat we onze deelnemers niet alleen kennis en vaardigheden aanleren, maar ook daadwerkelijk helpen bij het vergroten van hun eigen vermogen en eigen waarde.

Ruimte voor groei

Natuurlijk zijn wij als organisatie zelf ook nog lang niet uitontwikkeld. We hebben onze ambities en dromen. Van Harte & Lingsma wil Top 5-speler worden in de markt van open opleidingen. Onze strategie voor de komende jaren is gericht op bestendige groei, en we gaan ervoor zorgen dat onze klanten ons de allerbeste blijven vinden. Maar ook voor onze eigen mensen willen we goed zijn. Onze organisatie is open en betrokken. Er is ruimte voor méér dan alleen werk: we delen zorgen en vieren successen met elkaar. Trainers worden gestimuleerd hun talenten te ontwikkelen. Zodat zij met hun enthousiasme en vakkennis onze deelnemers inspireren, en ruimte bieden voor groei en duurzame verandering. In dit beleid staan de 3 P's van duurzaamheid centraal. We hebben in de beslissingen die we nemen oog voor People en Planet. Dit draagt ontegenzeglijk bij aan de P van Profit.


Laat je naam en nummer achter en we bellen je zo snel mogelijk!