Vacature trainer


Vacature trainer door Van Harte & Lingsma

Van Harte & Lingsma groeit! Daarom zijn we op zoek naar jou: één van de twee trainers die met ons wil samenwerken aan het vergroten van het eigen vermogen van mensen en organisaties.

Deze vacature is niet meer actueel.

De kerntaken bij deze functie zijn:

  • Het geven van open trainingen en op termijn ook incompany trainingen
  • Het verrichten van salesactiviteiten zoals binnenhalen van trainingsopdrachten n.a.v. informatieaanvragen en aftersalesgesprekken

Wat heb jij aan Van Harte & Lingsma?

Je komt te werken in een team van ervaren medior en senior trainers die je begeleiden in een opleidingstraject tot persoonsgerichte trainer. Ze dragen hun kennis en expertise aan je over door te werken vanuit onze waarden: liefde, lef, leiderschap, vakmanschap en duurzaamheid. Vanaf de start draai je mee in de open trainingen.

Tijdens de loop van het opleidingstraject krijg je een halfjaarcontract. Aan het eind van dit half jaar heb je een proeve van bekwaamheid (het zelfstandig geven van een blok 1 van een van onze open trainingen). Als je deze succesvol afrondt, krijg je een contract voor een jaar. We bieden voor het eerste half jaar (bij een 40-urige werkweek) een salaris van €3.000,- bruto. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen.

Bij Van Harte & Lingsma werk je met 55 collega’s (inclusief onze associés) die ervoor gaan om te werken vanuit trots en bevlogenheid, met resultaat en plezier als gevolg. Niet voor niks eindigde Van Harte & Lingsma 6de op de lijst van Great Place to Work. Ons kantoor bevindt zich in Oegstgeest.

Wat heeft Van Harte & Lingsma aan jou?

Met jou halen wij iemand met zelfinzicht in huis. Je bent sensitief, klantgericht, stevig, flexibel, initiatiefrijk, assertief en analytisch is. Daarbij wil je je graag (vakinhoudelijk) blijven ontwikkelen en kan je – in lijn met onze waarden – liefdevol naar jezelf en anderen kijken. Je bent ondernemend en hebt al iets in de wereld gezet waar je met trots en/of ontroering op terugkijkt.

De harde eisen die hierbij horen zijn:

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding (bij voorkeur Psychologie) en 
  • ongeveer drie jaar ervaring als trainer,
  • je bent op het commerciële vlak gewend om met klanten om te gaan en kan op soepele wijze rapport te maken in een salescontext,
  • je beschikbaarheid is full time (minimaal 90%) en
  • je beschikt over een rijbewijs B en een auto

Hou er verder rekening mee dat je als trainer bijna wekelijks twee nachten per week van huis bent.

Herken je je in het bovenstaande?

Dan horen we graag van je! Stuur je cv en motivatiebrief of -video (max. drie minuten) uiterlijk 15 september 2016 aan hr@h-l.nl. Vermeld hierbij (in de brief of video) wat datgene is dat je met trots in de wereld hebt gezet.
Voor vragen over de functie kun je bellen met Floor Harms via 050-3162554.

De sollicitatie bestaat uit drie ronden (meer inhoudelijke info hierover krijg je als je wordt uitgenodigd):

  • Ronde 1 op maandagochtend 3 oktober 2016
  • Ronde 2 op maandagochtend 10 oktober 2016 of dinsdagochtend 11 oktober 2016 of woensdagmiddag 12 oktober 2016
  • Tot slot volgt een arbeidsvoorwaardengesprek/kennismaking met onze Manager HR.

De intentie is om je per januari 2017 in ons team te verwelkomen.

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een man gezien de samenstelling van het team.

Laat hier je gegevens achter. Alle velden zijn verplicht

Laat je naam en nummer achter en we bellen je zo snel mogelijk!